Digital Electronics

15 Beste offline games voor Android

met de ontwikkeling in internettechnologieën, veel meer en veel meer games hangen ervan af om een ​​vermakelijke ervaring te bieden. Maar niet iedereen heeft altijd een wifi-verbinding of toegang tot gegevens. Daarom hebben we een lijst samengesteld van enkele van de beste offline games voor Android. Deze zijn ideaal voor het verspillen van tijd aan een lang woon -werkverkeer of wanneer u gewoon wilt verbreken van de virtuele wereld.

Met deze beste offline games op je Android geïnstalleerd, heb je geen internet- of gegevensverbinding nodig om onderweg te genieten van games. Dus, zonder veel oponthoud, laten we 10 offline Android -games bekijken, maar daarvoor wil je deze zwaarste games voor Android ook proberen.

15 beste offline games voor Android

1. Monument Valley 2

Monument Valley 2
Monument Valley was een hit toen het uitkwam in 2014. En hetzelfde kan worden gezegd over het vervolg waarin een moeder haar kind begeleidt door een reeks meeslepende puzzels. De reis zit vol met illusionaire paden en magische architectuur die van vorm verandert op basis van de invoer van de gebruiker. De omgeving, de muziek, de puzzels – elk aspect van de game is ontwikkeld om je de best mogelijke game -ervaring te geven.

[GooglePlay url = ”″]
2. Flow volledig vrije bruggen

Flow volledig vrije bruggen
Er zijn honderden kleurenpassende game in de Play Store, maar Flow Free: Bridges is mijn favoriete. In het spel moet je de ene gekleurde stip met de andere aansluiten door pijpen te maken. Het doel van het spel is om het bord met kleuren te vullen door alle punten aan te sluiten. Een draai over het originele spel is de toevoeging van bruggen waarmee je twee pijpen kunt overschrijden zonder enige obstructie.

[GooglePlay url = ””]
3. Sky Force Reloaded

Sky Force herladen
Sky Force Reloaded is een eersteklas arcade-shoot’em met moderne visuals en design. De game is net als degene die ik vroeger op mijn Nintendo speelde toen ik een kind was; Alleen het ziet er veel beter uit. Het heeft 15 meeslepende fasen en 9 verschillende vliegtuigen waarmee u kunt ontgrendelen en speelt. De uitdagende niveaus, meerdere baasgevechten en lange gameplay maken het misschien wel de beste game in zijn soort in de Google Play Store.

[GooglePlay url = ”″]
4. Subway surfers

Metro surfers
Subway Surfers is een klassieker; De game die het onbeperkte lopende genre samen met Temple Run populariseerde. De gameplay is zo eenvoudig als het wordt – stuur het personage met swipes om obstakels te voorkomen en munten te verzamelen, en hoe langer je runt, hoe uitdagend het wordt. De snelheid en het gevoel van aandringen op slechts één veel meer hoge score pompen zeker in de adrenaline. Subway Surfers is ook een van de beste offline games voor Android die je niet zou moeten missen.

[GooglePlay url = ””]
5. Mekorama – Offline spel

Mekorama
Mekorama is een leuk puzzelspel met 50 uitdagende niveaus. Het doel van het spel is om de vreemde robot naar de uitgang te lopen. Je doet dit door het pad te plakken waarop je wilt dat de robot loopt. Spelen met de hoeken brengt het voorheen verborgen gebouwen ter sprake die van vitaal belang zijn om verder te gaan naar het volgende niveau. De game biedt een uur lang plezier en is helemaal volledig gratis te installeren en te spelen. Daarom is het zeker uw aandacht waard.

[GooglePlay url = ””]
6. Tabel tennis aanraking

Tafeltennisaanraak
Table Tennis Touch biedt uren thuis entertainment – je kunt kiezen voor een lang beroep en enkele van de beste wedstrijden spelen die de game te bieden heeft of vasthouden aan kleine en snelle games; Hangt volledig af van hoeveel tijd je moet over. Het heeft spectaculaire graphics, vloeistofanimaties, intuïtieve controle en veel niveaus om te spelen.

Ik ben niet de belangrijkste fan van sportspellen, maar ik kan met vertrouwen zeggen dat tafeltennis touch een van de beste offline games is voor Android in de sportcategorie.

[GooglePlay url = ””]
7. Darkland – Offline spel

Darkland
Snelle waarschuwing: Darkland is een verzwarende game om te spelen. Reden? Je sterft. Veel.

In deze 2D -platformer neemt u de controle over een gloeiende vierkante doos die ogen heeft en in slechts één richting kan verhuizen. Uw doel is om het portaal aan het einde van elk niveau te betreden dat u naar het volgende niveau transporteert, en vervolgens herhaalt u hetzelfde proces opnieuw. Het enige probleem is dat er onderweg veel obstakels zijn ontwikkeld om je te doden.

[GooglePlay url = ””]
8. Ik hou van tint

Ik hou van tint
Een andere kleuraanpassingsgame komt op de lijst. Het doel van dit spel is om de gekleurde tegels te slepen en op een manier te organiseren zodat de tinten van schaduw naar schaduw stromen. Het klinkt misschien gemakkelijk op papier, maar naarmate je vooruitgaat, worden de puzzels echt uitdagend en wordt je gevoel voor kleur en perceptie getest. Download dit offline spel voor Android uit de Play Store. Als je van dergelijke games houdt, hebben we een lijst gemaakt van enkele van de beste afwikkelingspuzzels voor Android.

[GooglePlay url = ””]
9. Eens op een toren

Herinner je je de oude spellen waarin de koningin werd gevangen door een draak en onze held begint aan een avontuur om de koningin volledig te bevrijden? Eenmaal op een toren is precies zo – het enige verschil is echternull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *