Uncategorized

Gelekte Android 5.0 Lollipop -update voor Samsung Galaxy S4 getoond op video

Terwijl we ons concentreerden op en instaan ​​voor de Samsung Galaxy Note 4 en Galaxy S5 om de Android 5.0 Lollipop -update te krijgen, is de Galaxy S4 ideaal gesprongen in . Het apparaat is te zien van Android 5.0 met de nieuwe Touchwiz UI -gelaagde bovenop.

Samsung duwt echt hard om de Android -lolly zo snel mogelijk op zijn belangrijkste apparaten uit te brengen, die tot vandaag schijnbaar de Note 4 en S5 waren; Gezien de recente video en rapportlekken. Deze keer is Sammobile – dat geloofde dat Samsung Lollipop al een week terug op de Galaxy S4 testen – erin geslaagd om een ​​gelekte Lollipop -firmware voor het apparaat te krijgen voor het apparaat.

Volgens hen is het apparaat – om duidelijke redenen – op geen enkele manier geschikt als een dagelijkse automobilist zoals het is in de vroegste stadia van testen bij Samsung en bestaat uit een eerlijke aandeel bugs. Onder verwijzing naar deze reden heeft Sammobile een beslissing genomen om niet door te gaan met het lekken van deze release, op een vergelijkbare manier als wanneer het de Lollipop -build voor de Galaxy S5 controleerde.

Sammobile zegt dat Samsung ongelooflijke vooruitgang heeft geboekt wat een eerste build betreft. De lollipop geoptimaliseerde touchwiz -gebruikersinterface die hier voor de S4 wordt gezien, is vrijwel hetzelfde op die build die wordt gezien voor de S5, inclusief de launcher zelf, mijn tijdschriften, knallende kleuren voor het vergrendelingsschermeffect en de revisie -systeem -apps zoals telefoon, berichten, berichten , kalender etc.

Nogmaals, we zien dat Samsung is gegaan met de oudere Lollipop -code (LRX02E) in plaats van de laatste LRX21M die Google ongeveer drie dagen eerder heeft uitgebracht. Zelfs met de bugs die worden verwacht van een testbuild, lijkt het besturingssysteem veel sneller te zijn dan Android Kitkat met beter geheugenbeheer.

Dat gezegd hebbende, we kunnen niet zo zeker zijn van wat het eindproduct op de releasedatum kan eindigen, maar het is goed om te zien dat Samsung hard werkt aan het bijwerken . Met de Lollipop -update gespeculeerd als eind november of begin december, is het waarschijnlijk dat we de update in de volgende dagen kunnen zien uitrollen naar de S4.

(Bron: Sammobile)

Misschien wil je ook kijken:

Android 5.0 Lollipop voor Samsung, HTC, Sony, Motorola, LG; Lijst met ondersteunde apparaten

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *