Uncategorized

Hoe kan het webbedrag van entropie van de wereld massaal toegenomen worden?

De grootste – evenals als laatste – zorg dat ooit wordt gevraagd, is: “Hoe kan het webbedrag van entropie van de wereld massaal afgenomen”. Het voldoet aan dan, dat het ergste – evenals potentieel zeer eerst – zorg ooit is gevraagd: “Hoe kan het webbedrag van entropie van de wereld massaal toegenomen worden?” Terwijl voor de voormalige bezorgdheid, zijn er onvoldoende gegevens voor een zinvol antwoord, hebben we het antwoord op de laatste vraag ontdekt. Het is een apparaat dat is ontwikkeld om energie te verspillen, evenals het precieze tegenovergestelde van een eeuwigdurende bewegingsmachine.

Het apparaat is opgezet langs twee verhalen van een gebouw, met kabels, katrollen, evenals hendels die continu op een liftknop drukken. De gadget wordt aangedreven door de opening van de liftdeuren, dus wanneer de lift opent van de eerste verdieping, belt het deel van het apparaat op de tweede verhaaltelefoon de lift. Dit herhaalt Ad Infinitum.

Wacht. Het wordt beter. In de liftauto is er een aangepaste afdrukcalculator eveneens aangedreven door de liftdeuren. Elke keer dat de deuren openen, berekent het de hoeveelheid energie die wordt geconsumeerd voor elke cyclus van de lift. Het is een hydraulische lift zonder een verzink, dus naar beneden gaan is efficiënt gratis, maar elke cyclus van de lift maakt nog steeds gebruik van 11,8 kilojoule van de energie van het universum. Om de ontwikkeling van een totale verspilling van middelen te ontwikkelen, leegt de afdrukcalculator netjes.

We zijn aangeladen om dit een [RUBE Goldberg] -apparaat te bellen, maar dat lijkt echter niet om dit apparaat te vormen dat absoluut niets doet. Het bellen is een nutteloze box is veel passender, maar dit is ver, veel meer uitstaan ​​dan een doos die zichzelf uitschakelt. Wat het ook is, je kunt er een video van zien in actie hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *