Uncategorized

Installeer Android 4.4 Kitkat ROM op Galaxy S3 (alle modellen)

Nestle zou nooit hebben voorgesteld dat op een dag miljarden Android -individuen de naam van een van zijn zoetwarenproducten zouden keren. Ik heb nog nooit zo’n oogverblindende methode gezien om elk type product op de markt te brengen. Iedereen met een Android -telefoon of tablet wil Kitkat krijgen. Hoewel Nexus -individuen al genieten van de nieuwe smaak van Android, of op het punt staan ​​het binnenkort te krijgen, zijn er miljarden anderen die nog steeds op zoek zijn naar hun gadget -OEM’s en vervoerders om ten minste de lagere versies van het platform te hebben zoals Android 4.2 evenals 4.3.

Het bezitten van een Google Nexus -gadget is een soort zekerheid dat u een van de allereerst zou zijn om de huidige versie van Android te krijgen, maar als u een telefoon/tablet hebt van makers zoals Samsung, LG, HTC, Sony, enz. Kan echter geen optie hebben om voortdurend te wachten. Zelfs als je een nieuwe (?) Update krijgt, moet het een oud ding zijn tegen de tijd dat het je bereikt. De behandeling van Samsung met zijn prominente telefoons zoals de Galaxy S3 en Note 2 is een uiterst geschikt voorbeeld van precies hoe makers zich ontnemen van het verzenden van software -applicatie -updates naar hun gebruikers.

Gisteren hebben we een bericht gepubliceerd over het installeren van Android 4.4 Kitkat-gebaseerde op maat gemaakte ROM’s op de Galaxy Note 2 en veel van zijn varianten. Door onze Kitkat-traktatie te verlengen, hebben we nu een verzameling Android 4.4 op maat gemaakte ROM’s voor de Samsung Galaxy S3 opgenomen. Als u elk type van het naleven van variaties van het apparaat bezit, kunt u uw telefoon bijwerken met het nieuwste gevoel van Android:

Samsung Galaxy S3 GT-I9300

Samsung Galaxy S3 LTE GT-I9305

AT&T Galaxy S3 SGH-I337 (de ROM’s voor dit ontwerp kunnen ook worden geïnstalleerd op de Canadese variaties, bijvoorbeeld Rogers, Bell, Telus, enz.)

Sprint Galaxy S3 SPH-L710

T-Mobile Galaxy S3 SGH-T999

Verizon Galaxy S3 SCH-I535

Waarschuwing:
De onderstaande procedure is niet aangegeven voor de beste noobs, omdat het over riskant wordt gedacht. Volg alle richtingen heel zorgvuldig als u niet in een compromitterende situatie wilt betrappen. We zouden altijd voor ons zijn om u te helpen bij de situatie van een ongeluk, maar we nemen geen verantwoordelijkheid. Ga alleen verder als u akkoord gaat met deze voorwaarden.

Vereisten:

Een gewortelde Samsung Galaxy S3. Als je je telefoon nog niet hebt geworteld, neem dan een lange tijd en wortel deze met behulp van onze eenvoudige rooting -tutorial.

De Kitkat-roms waarover we gaan praten, zijn op maat gemaakte ROM’s, en als gevolg daarvan hebben ze het bestaan ​​van een op maat gemaakte genezing nodig zoals ClockworkMod of TWRP op uw apparaat. Niet alleen dit, je moet de huidige versie van de genezing hebben die je gebruikt. U kunt ROM Manager (CWM) of Goo Manager (TWRP) downloaden om de huidige versie in te stellen.

Opmerking:

Aangezien Goo Manager tegenwoordig op de juiste manier werkt, raden we u aan CWM -versie 6.0.4.3 op uw apparaat in te stellen. Als u precies begrijpt hoe u genezende afbeeldingsgegevens kunt instellen met behulp van de ADB -opdracht, download dan de huidige CWM -genezing .img -gegevens van hier en stel deze in. 6.0.4.3

Over de roms:

Houd er rekening mee dat veel van de ROM’s waarvan we hieronder hebben gewezen, zijn gebaseerd op CM 11 en als gevolg daarvan alle bugs van hun ouder hebben. In een vroeg stadium van ontwikkeling, is het duidelijk dat je een paar bugs in prestaties kunt tegenkomen. Stel de juiste ROM in op uw telefoon, test ze en als u ze stabiel voldoende voor u ontdekt, gebruik ze. We hopen dat met nieuwe updates al deze ROM’s uiteindelijk veel volwassener en stabieler zullen zijn.

Downloads:

Download de Android 4.4 ROM:

Nu zijn hier de op CyanogenMod 11 gebaseerde Kitkat -roms voor Samsung Galaxy S3. In de situatie ontdek je veel meer dat een persoon die voor je S3 -model is verstrekt, elk type van de twee downloadt.

Samsung Galaxy S3:

CM 11 ROM: CM-11-20140209-Nightly-I9300.zip

Samsung Galaxy S3 LTE:

CM 11 ROM: CM-11-20140209-Nightly-I9305.zip

AT&T & Canadian Galaxy S3 (SGH-1747 en 1747m):

CM 11 ROM: CM-11-20140209-Nightly-D2att.zip

Beanstalk ROM: Beanstalk-4.4001-20131120-d2att.zip

Sprint Galaxy S3:

CM 11 ROM: CM-11-20140209-Nightly-D2SPR.ZIP

T-Mobile evenals Canadian Galaxy S3 (SGH-T999 en T999V):

CM 11 ROM: CM-11-20140209-Nightly-D2TMO.zip

Verizon Galaxy S3:

CM 11 ROM: CM-11-20140209-Nightly-d2VZW.zip

US Cellular Galaxy S3:

CM 11 ROM: CM-11-20140209-Nightly-D2USC.zip

Download de meest huidige Superuser:

UPDATE-SUPERSU-V1.XX.ZIP

Hoe installeren:

Belangrijk: vergeet niet om eerder een back -up van de EFS/IMEI van uw telefoon te maken. Bekijk dit bericht voor gedetailleerde tutorial.

Laad uw telefoon op.

Kopieer de gedownloade Android 4.4 ROM -gegevens en de huidige GAPPS -bundel van bovenaf en kopieer ze naar uw telefoon.

Kopieer ook het Supersu ZIP -bestand naar het apparaat.

Start uw Galaxy op in de genezingsmodus. Hier is precies hoe je het kunt doen: houd het volume omhoog+home+power-knoppen 4-6 seconden samen tot het scherm opduikt en je ziet het genezingsscherm. Als alternatief kunt u naar HEA gaannull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *