Uncategorized

Installeer 5.1 Lollipop op Moto E 2015 LTE (Surnia)

voor zover het budgetplan -telefoons fabrikanten vaak een moeilijke tijd hebben als het gaat om het maken van smartphones die prestaties en andere functies bieden vanwege beperkingen op de kosten van de kosten van de kosten van de kosten van de handset. Vaak zijn enorme spelers zoals Samsung, HTC, enz. Haperen omdat hun zogenaamde “budget” -gadgets niet altijd zo veel zijn als het merk als het gaat om prestaties.

Een bedrijf dat het soort genageld het was, was Motorola, hun recente revival in de markt is opgemerkt. Evenals de Moto E was zoals sommigen de perfecte budgetplanhandset zouden vermelden, een krachtige processor met voldoende RAM, een fatsoenlijke camera met een goed geconstrueerde body en om het af te maken, het werkt op het nieuwste Android-aanbod van Google . De opvolger, de Moto E (2015), was een stap boven het vorige model, waardoor individuele LTE -ondersteuning en een groter scherm op exact dezelfde kostenpunt bood.

Een van de enorme redenen waarom Motorola het vandaag goed doet in de markt, is de waarheid dat ze tijdige Android -updates voor al hun apparaten bieden. De Moto E LTE (2015) is hier onlangs voor getrakteerd en is bijgewerkt naar Android 5.1 Lollipop. De update verbetert enkele UI-elementen, zoals eenvoudiger selecteren en link voor Bluetooth en WiFi in de trekkings-down in de snelle instellingen. De officiële lijst van wijzigingen in deze update kan worden ontdekt op de Motorola Worldwide Portal.

Voor mensen die de OTA nog niet hebben gekregen, houdt u zich niet alleen aan deze gids en wordt u bijgewerkt.

Voorbereidende werkzaamheden

Zorg ervoor dat u de Moto E LTE -versie gebruikt, codenaam Surnia

Deze zelfstudie moet uw Moto E geworteld zijn en een aangepaste genezing zoals TWRP of CWM uitvoeren.
Als u TWRP niet hebt geroot of geïnstalleerd, moet u voldoen aan onze gedetailleerde gids voor Rooting Moto E 2015 en het opzetten van TWRP -herstel.

Zorg ervoor dat u ten minste 80-85% van de batterijlading hebt

Zorg ervoor dat u een back -up hebt van al uw belangrijke gegevens.

Deze updategegevens worden aangeboden als een FXZ -indeling (volledig XML ZIP), zodat deze alleen kan worden geflitst met een aangepast herstel.

Hoe Lollipop op te zetten op Moto E 2015

Kopieer de gedownloade gegevens naar het interieurgeheugen van uw apparaat.

Start uw gadget op in de genezingsmodus om toegang te krijgen tot het TWRP -herstel

Selecteer ‘Wipe’ en schuif over de schuifbalk (fabrieksreset), dit zal uw interieurgegevens (alleen apps), cache en Dalvik -cache wissen, omdat het meestal alles is wat u nodig hebt.

Ga terug naar het primaire menu, kies vervolgens ‘Installeren’ en navigeer vervolgens naar de map waar u eerder de gedownloade .zip -gegevens had bewaard en kiest deze om de installatie te starten.

Kies vervolgens ‘Veeg Dalvik -cache en cache’ en start de telefoon opnieuw op.

En dat is het! U voert nu de officiële 5.1 -update over uw Moto E LTE (2015) uit.

Als u na de installatie met enige vorm van problemen te maken heeft gehad, laten we het dan begrijpen in de reacties hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *