Digital Electronics

Gereedschappen en talent voor op maat gemaakte platina-sieraden

De diamanten verlovingsring is misschien wel het meest algemeen aangenomen van alle sieraden. Het is kunstwerk dat zelfs de meest voorkomende mannen en vrouwen waarderen, en het is creatie oproepen tot vaardigheden die eeuwen teruggaan. [Jerome Kelty] Ambachten op maat gemaakte sieraden van platina. Hier is een grondige blik op zijn proces.

De eerste stap van zijn houdbare post is zo lang dat je misschien voor de gek gehouden bent om te denken dat het de hele post is. Hij pronkt met de apparatuur die hij gebruikte bij het nemen van deze ring van ontwerp naar de realiteit – we dachten dat het gebruik van bijenwas om kleine stenen op te halen is een interessante techniek.

Klik door de stappen om te zien dat hij begint met een CAD-tekening. Dit model wordt offsite gestuurd voor gieten en komt terug als een extra grote blanco die hij vervolgens begint op te ruimen. Een reeks verschillende bestanden brengen het tot zijn voltooide vorm. Hij bereidt de gebieden voor waar stenen worden ingesteld. Een reis naar het polijstwiel geeft het de glans die het nodig heeft voordat de diamanten op zijn plaats worden gezet.

Regelmatige hackaday-lezers kunnen zijn naam herkennen. Wanneer [Jerome] geen sieraden maakt, bouwt hij animatronics, zoals roofdier of stargate-replica’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *