Uncategorized

9GAG+ ​​evenals Infinitegag zijn fantastische apps voor het browsen van comedysite 9GAG op Android

9GAG is een van de meest prominente gemeenschapsgestuurde comedy-sites op internet vandaag en voor geweldige reden: het maakt het plezier van sociale sites Zoals Reddit in een extreem eenvoudig te bladeren website.

Hoewel 9GAG een mobiele site biedt die is geoptimaliseerd voor gadgets met kleinere schermen, heeft deze geen enkele native app. We kiezen native apps omdat ze sneller zijn en extra functies bevatten.

Vandaag hebben we een aantal (onofficiële) apps samengesteld voor het bladeren van 9GAG op Android. Inspecteer ze na de sprong.

De twee apps worden zowel 9GAG als Infinitegag genoemd. We hebben ervoor gekozen om allebei te dekken omdat ze zowel verschillende gebruikersinterfaces als zo hebben, het komt neer op de voorkeur.

Met 9GAG kunt u “Gags” bekijken in het volledige scherm en navigeren met behulp van UP/Down Volumeknoppen (of links/rechts op het scherm), terwijl Infinitegag niet op volledig scherm is en alleen kan worden genavigeerd door te scrollen met aanraking.

Van Android Market:

Infinitegag: je dagelijkse set onbeperkte grappige afbeeldingen! Verveeld? Download Infinitegag! Navigeer snel met duizenden grappige foto’s van de bekende 9GAG.com-site! Allemaal in de palm van je hand, overal en altijd gratis!

9GAG/+: zoek 9GAG. Dit is de allereerste en de originele 9GAG -app in de Android -markt. Gebruik het volume omhoog/omlaag geheimen of tik op de rechter/linker zijkanten van het scherm om zowel vooruit als achteruit te navigeren.

We hebben beide apps geëvalueerd op een Samsung Galaxy S II op Android 2.3 -peperkoek en kunnen verifiëren dat beide werken zoals beweerd. Met beide apps kunt u berichten leuk vinden, berichten delen op Facebook, Twitter en knijpen om foto’s te zoomen, hoewel u alleen 9GAG opmerkingen kunt bekijken. De mogelijkheid om reacties te zien zal worden opgenomen in een toekomstige update van Infinitegag.

9GAG+

Infinite9gag

Geen van beide apps is volkomen stabiel omdat we ons eerlijke deel van “Force Closes” (Android-SPEAK voor “crashes”) zagen, maar dat is begrijpelijk omdat de ontwerpers duidelijk hebben gespecificeerd dat ze nog steeds werken in het werk zijn.

Infinitegag is helemaal gratis, terwijl 9GAG beschikbaar is in twee versies: totaal gratis met een enigszins beperkte functieset en een betaalde, ”+” -versie die functies bevat zoals de mogelijkheid om berichten, automatische fit-afbeeldingen te houden, te navigeren door te vegen AS Nou als meer.

Mijn persoonlijke aanbeveling? 9GAG’s volledig gratis versie!

Download Infinitegag voor Android [Marktlink]

Download 9GAG voor Android [Marktlink]

Download 9GAG+ ​​voor Android [marktlink]

Misschien wil je ook inspecteren:

Door Reddit op Android te bladeren, is er net veel beter met Redditsync: Sync Subreddits voor offline-viewing

Reddit News is de allerbeste volledig gratis Reddit -app voor Android

Zorg ervoor dat u onze Android -apps -galerij inspecteert om veel meer apps voor uw Android -apparaat te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *