Uncategorized

2019 Toyota Avalon, Corolla Hatchback CarPlay, Alexa, draadloos opladen, genieten van ondersteuning wordt diepgaand

Toyota is misschien een van de laatste grote autofabrikanten geweest om ondersteuning aan te kondigen voor carplay, Apple’s optie voor het nemen van iOS-apps en het krijgen van hen en krijgen ze Op de schermen van in-car genietsystemen, maar met auto’s die beginnen te verschijnen met die ingebouwde systemen, wordt het duidelijk dat het bedrijf niet speelt.

Een reeks nieuwe auto’s wordt getoond na de carplay -aankondiging van januari en ze zien er allemaal geweldig uit.

De mensen bij MacRumors waren in staat om wat praktische tijd door te brengen met Toyota’s nieuwe met carplay uitgeruste auto’s en ze zien er zeker uit. Beginnend met de Avalon 2019, die in mei bij dealers aankomt, probeert Toyota een auto te nemen die meestal op een oudere demografie is gericht en er iets van te maken in iets dat choc vol technologie is. Een deel daarvan is ondersteuning voor smartphones, inclusief die carplay -integratie.

Net zoals elke persoon die bekend is met CarPlay al weet, biedt het aansluiten van een iPhone op de USB-poort van de auto onmiddellijke toegang tot apps zoals berichten, kaarten en muziek en kan alles worden getoond op het ingebouwde 9-inch touchscreen-display van de auto. Er is geen ondersteuning voor draadloze carplay, maar er is iets om het goed te maken – een draadloze Qi -oplaadruimte die uw iPhone onderweg oplaadt.

Met de externe connect -functie van de ITERATION van 2019 is de Remote Connect -functie ingesteld om ondersteuning te krijgen voor de Apple -genieten en Android -smartwatches om functies zoals start, vergrendeling en ontgrendelen op afstand mogelijk te maken.

Door verder te gaan naar de Corolla Hatchback 2019, hebben we opnieuw carplay-ondersteuning, hoewel deze keer door middel van een kleiner 8-inch display. QI -opladen is nog steeds beschikbaar met de Corolla, hoewel het alleen beschikbaar is als u klaar bent om het XSE CVT -model om een ​​of andere reden te selecteren. Zowel de Corolla als Avalon omvatten ondersteuning voor Alexa, die is ingebouwd – het beste voor diegenen onder ons die nu gewend zijn om bestellingen te blaffen bij de digitale assistent van Amazon.

Met de Corolla Hatchback die in de zomer van dit jaar aankomt, als je een carplay -fan bent, dan is het misschien de moeite waard om je nieuwe aankoop van auto’s af te houden totdat het dat doet, ervan uitgaande dat een Corolla voldoet aan je andere behoeften, natuurlijk.

2019 Toyota Avalon

Corolla hatchback 2019

(Bron: MacRumors)

Misschien wil je ook kijken:

PUBG Mobile 0.4.0 iOS Download eindelijk uitgebracht als update

iOS 11.4 Beta 3 Downloaden, Verwachte releasedatum: Dit is wat u moet weten

iOS 11.3 Jailbreak Update: Root Shell Access bereikt op de meeste huidige firmware

iOS 11.2.6 Jailbreak: UserSpace Safety Research Platform in Development, dit is wat het zou kunnen aangeven voor de gemeenschap

Download iOS 11.3 IPSW -links, OTA -update van definitieve versie Ideaal hier

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *