Uncategorized

18-jarige ontwikkelt werkende onderzeeër

[Justin Beckerman] ontwikkelde een werkende onderzeeër met één man. Het ding is, dit is niet de allereerste die hij is gebouwd. Kijkend met de banen op zijn website We ontdekken bijna geen info over deze build, maar hij toont een vorig model, naast een paar onbemande onderwater Rover-projecten.

De drukromp van de sub is gemaakt van gegolfde drainagepijp. Dit is geen slecht concept als de buis is ontworpen om in de grond te worden begraven en de tonnen aarde er bovenop brengen. Het is gemaakt om slechts 30 voet af te gaan, die het ontbreken van halve koepel caps aan beide uiteinden beschrijft; De druk is gewoon niet zo fantastisch op die diepte. De boei die naar zijn linkerkant drijft, is zijn tether naar het oppervlak. Verse lucht wordt hier van hier in de sub gepompt. Hij is eveneens omvatte veiligheidskenmerken zoals een luchtopslagtank van 20 minuten in de situatie die hij in een binding komt, evenals een snel openingstopluik. Dat luik is een halfrond van het verwijderen van acrylachtig die hem laat zien wat er om hem heen is.

Je zult veel meer ontdekken uit de twee videoclips die hij heeft gepost. The Fox 5 News-interview bevat een shot van een van de berichtende werkbanken die we hebben gezien. Een slordige bank is de indicatie van constante banenconstructie, toch?

[Bedankt Greg door middel van Technabob]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *