Uncategorized

Verbeelding niet vereist met dit helikarrier bed

Wij geloven dat we nog een pappa-of-the-year award hebben om uit te bieden. Wanneer [Andy’s] vijfjarig kind een framboos pi 2 won, evenals een nieuw bed nodig, kozen ze ervoor om het allerhoogste bed te bouwen. Het is losjes gebaseerd op de helicarrier van S.H.I.E.L.D. En het zit vol met zoveel tech, je hebt nauwelijks eis om iets te doen om er plezier mee te hebben.

Het ziet er vrij gemakkelijk uit van buiten, totdat u erkent dat het uitgebreide bitluik aan de zijkant echt een toetsenbordbeschermde ingang automatische bewegende deur is. Beheerd door de Raspberry PI, opnames van [Jarvis ‘] Spreek met je als je in de buik van het schip, ER, bed gaat.

Binnenin zijn stralingsschermsituaties met een paar van de gewenste Marvel Superhero’s apparaten van zijn zoon – voorbereid voor gebruik. Maar wat is echt geweldig, is de commandoconsole.

De terminal is vakkundig gemaakt om eruit te zien als iets uit de bioscoop, evenals met de Raspberry PI 2, kan zijn kind ermee spelen en vechten van de arme jongens. Er is zelfs een schildwacht torentje met videocamera aan de buitenkant, beheerd vanuit het bed.

Het is geweldig. Om alle bellen en fluiten te zien, kunt u hier de video inspecteren.

We geloofden dat dit allerhoogste IKEA-bed met zijn truc-passage was geweldig, maar we geloven dat dit nieuwe Marvel-thema-bed de taart neemt.

Nu is alles wat hij nodig heeft een helikarier drone om het te kiezen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *