Digital Electronics

4 Onbekende Google Now on Tap Functies

Google introduceerde nu op de tap met Android 6.0 Marshmallow, en ik herinner me dat ik zo blij was met de dingen die het kon doen, dat het de enige reden was dat ik extatisch was over de Marshmallow -update. Velen van ons gebruiken nu niet zo veel van de tap, maar het is niet omdat nu van de tap niet nuttig is, het is gewoon zo dat velen van ons het niet zo veel hebben geprobeerd. Dus hier laten we u vier relatief onbekende functies van Google Now op de tap zien die u waarschijnlijk ook niet wist.

Hoewel een automatische update veel mensen heeft opgewaardeerd, van Google Now tot Google Assistant, zijn er nog veel meer gebruik van Google Now. Misschien kwam hun apparaat niet in aanmerking voor de update, of misschien zijn ze niet gek op Google Assistant. Als u zich afvraagt ​​wat het nut is om te leren wat Google nu zou kunnen doen als u nu de Google Assistant hebt, is er een manier om nu terug te keren naar Google, als u dat wilt.

Waarom zou je dat willen doen? Afgezien van persoonlijke redenen, kan het feit dat Google nu nog steeds een paar trucs heeft die Google Assistant nog niet kan doen, een goede reden zijn. Hoewel Google Assistant beter wordt.

Snel woordenboek

iOS-apparaten hebben een ingebouwd woordenboek dat kan worden ingeroepen door een tekst te markeren en op te tikken op te kijken. Aan de Android -kant zijn het niet, of waren ze niet zo eenvoudig tot Android 6.0 Marshmallow. Omdat we nu nu van de tap hebben, die niet alleen de aanwijzingen van een woord, maar hele zinnen kan vinden, zolang je online bent. Het enige wat u hoeft te doen is lang op drukken en de richtlijnen gebruiken die de tekst lijken te markeren. Dit vertelt nu op de tap als het wordt aangeroepen dat dit het gebied van uw scherm is waarop u wilt dat het zich concentreert. Druk lang op de startknop en nu verschijnt op de tap met een zoekresultaat dat het aangeven van het gemarkeerde woord of de zin aangeeft.

Lees ook: hoe u Google Assistant op niet-pixelapparaten installeert

Voor degenen die Google Assistant gebruiken, is het proces hetzelfde, behalve dat u naar beneden moet scrollen nadat u de assistent hebt aangeroepen. Er zijn vaak wanneer u niet lang niet kunt drukken om een ​​bepaald woord te selecteren, echter, zoals op de Facebook- of Twitter -app of andere apps. Hier kunt u gewoon lang op de startknop op de tap starten en vervolgens het vingerpictogram onderaan aanraken. Hiermee kunt u een woord of zin op het scherm selecteren waarvoor een zoekresultaat wordt weergegeven. Dit is een van die dingen die de Google -assistent nog niet kan doen.

Maak screenshots

Screenshots op een Android maken zijn vrij eenvoudig. Druk gewoon op de knoppen Power and Volume Down en een screenshot wordt vastgelegd. Dus waarom zou je nu van de tap gebruiken om screenshots vast te leggen? Misschien voel je je lui of kun je om een ​​of andere reden niet op de twee knoppen drukken omdat je eet of zoiets als je je telefoon gebruikt. In een vergelijkbaar geval moet u gewoon lang op de startknop drukken en wanneer nu op de tap verschijnt, drukt u gewoon op het pictogram Delen. Er wordt een screenshot vastgelegd en het aandelenmenu verschijnt zodat u de vastgelegde screenshot snel kunt delen.

Misschien vind je het ook leuk: 3 geweldige app -switchers voor Android

Google Assistant kon nog geen screenshot maken, maar met recente updates werd de mogelijkheid eraan toegevoegd. Hoewel je nog steeds geen screenshot van je startscherm kunt maken met behulp van de assistent.

Snelle snelkoppelingen

Android heeft snelle instellingen, gemakkelijk toegankelijk door middel van een vegen vanaf de bovenste rand van het scherm. Vaak wordt het beschouwd als een gelijk aan het controlecentrum op iOS, dat wordt toegankelijk door middel van een veeg uit de onderkant van het scherm. Het Control Center heeft echter iets dat snelle snelkoppelingen wordt genoemd om apps te starten die de Android Quick -instellingen niet hebben. Het kan worden toegevoegd door middel van apps op Android Nougat, maar hoe zit het met Android Marshmallow?

Misschien heb je het nu al geraden. Als u nu Google hebt, drukt u lang op de startknop op het startscherm en u krijgt een aantal snelle snelkoppelingen waarmee u herinneringen kunt maken, agenda-items kunt toevoegen, een alarm instel of een navigatie van turn-by-turn instellen naar uw werk of thuis, of zoek naar restaurants in de buurt, geldautomaten, benzinestations en dergelijke. Deze functionaliteit is ook een beetje beschikbaar op Google Assistant, maar u zult het moeten vragen om ze in plaats daarvan te doen.

Mis het niet: hoe u een schermtime -time -outtegel in snelle instellingen kunt toevoegen

Afbeeldingen zoeken

Google Photos gebruikt Google’s Maker Learning Algoritm om objecten en gezichten in foto’s te identificeren en hetzelfde algoritme wordt op de Google Pixel gebruikt om de afbeeldingen die zijn vastgelegd door de camera te verwerken. Google nu kan dit algoritme ook gebruiken om objecten of onderwerpen van interesse te vinden binnen een andere afbeelding dan de normale afbeeldingsonderzoek die het ook kan doen. Dit is een beetje zoals Google Goggles, behalve dat de functionaliteit in uw apparaat zelf wordt gebakken in plaats van een app die kostbare opslag op uw apparaat zal gebruiken.

Start gewoon de cam en wijs het op iets, zoals het Dell -logo op de achterkant van uw laptop, of een cola -fles, een populair monument, enz. Druk lang op de startknop en de afbeelding wordt gescand om u resu te gevennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *