Digital Electronics

2019 IMAC FREVEen aangekondigd, hier zijn de Details

Cupertino-gebaseerde Apple Inc. heeft een update onthuld voor de bestaande iMAC-line-up. De update geeft aan dat de IMAC -ontwerpen snellere processors en afbeeldingen over de hele linie zullen omvatten, wat moet leiden tot opmerkelijke prestatieverbeteringen voor consumenten.

In een redelijk rustige newsroom -post legde het bedrijf van Tim Cook de verklaring af met betrekking tot de internals van de bestaande iMac -line -up.

De aanpassing zal de service gebruiken met behulp van 8-core Intel 9e-generatie processors “voor de allereerste keer” ook als Vega grafische keuzes op zoek naar opmerkelijke boosts in reken- en grafische uitvoeringen. Degenen die ervoor kiezen om het bijgewerkte iMAC -ontwerp te kopen, moeten een belangrijke verbetering zien in dagelijkse taken, zoals tekstverwerking en webbrowsen, naast die veel meer veeleisende pro -taken en workflows.

Tom Boger, Senior Director van Apple van Mac Product Marketing, gaat over de update door middel van Apple Newsroom:

Klanten zullen de aanzienlijke verbetering van de iMac -prestaties leuk vinden. Met maar liefst 8-core processors en krachtige Vega-grafische afbeeldingen is de iMac-line-up sterker dan ooit. Met zijn sensationele Retina -display, uitstekend ontwerp, tweemaal de prestaties, evenals MacOS Mojave waar onze klanten van houden, is iMac veruit de allerbeste desktop ter wereld.

De kleinere 21,5-inch iMAC zal zowel quad-core van de 8e generatie als 6-core processors functioneren, wat geschikt moet zijn om een ​​prestatieverbetering van 60 procent te leveren ten opzichte van de vorige iteratie. De grotere 27-inch iMAC zal zowel als 9e generatie 6-core als 8-core processors functioneren en moeten prestaties kunnen leveren, maar liefst 2,4 keer sneller dan eerdere modellen. De processoraanpassingen komen ook samen met de bijgewerkte Radeon Pro Vega Graphics Experience, die zijn methode voor het eerst voor het eerst de kleinere 21,5-inch iMac maakt en die aanzienlijke verbeteringen ziet op het grotere 27-inch iMAC-model.

En het geweldige nieuws is dat al deze verbeteringen samen met alle bestaande voordelen van iMAC naast alle bestaande voordelen bestaan. De machines omvatten wat Apple telefoont, de “Industrie’s beste 4K en 5K Retina Displays” naast een sensationele alles-in-één universele stijl die volledig uit een glas en aluminiumstructuur bestaat. Natuurlijk omvatten de machines ook MacOS Mojave geïnstalleerd om u in staat te stellen de extreem beste uit de hardware te halen, evenals software -applicatie -unie.

De vernieuwde 21,5-inch iMac begint bij $ 1.299 met het 27-inch basisontwerp dat verkoopt voor $ 1.799.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 12.2 Beta 6 IPSW -links en OTA -update voor iPhone en iPad

Downgrade iOS 12.1.4 naar iOS 12.1.1 Beta 3 voor jailbreak [gids]

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 met UNC0ver en Cydia opgezet, hier is precies hoe [tutorial]

Jailbreak iOS 12.1.4 met behulp van Luca’s WebKit -exploit kan binnenkort mogelijk zijn

Download iOS 12.1.4 IPSW -links, OTA -update met een belangrijke FaceTime Bug -patch

Beste Galaxy S10 / S10+ / S10E Situatielijst: hier zijn de must-haves voor bescherming

Galaxy S10 / S10+ / S10E schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de allerbeste

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple, evenals het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *