Uncategorized

Hoe OEM-specifieke apps te installeren op elk Windows Phone 8-apparaat

, hoewel de enorme meerderheid van Windows Phone 8-apps die in de WP-winkel zijn gevonden, beschikbaar zijn voor elke consument in het eigendom van een Windows Phone 8-apparaat, het Hetzelfde kan niet gezegd worden voor degenen die door OEM’s worden weggegooid. Met uitzondering van Nokia-kaarten en een of twee anderen, hebben degenen zonder het OEM-merkapparaat moeten overleven zonder de apps die bepaalde maker heeft weggegooid voor zijn handsets. Gelukkig is er een oplossing bij de hand en komt deze aan bij niemand minder dan XDA-Developers in de vorm van Nokia Portal.

With Windows Phone 8 still being somewhat bereft of crucial apps, at least compared with the likes of iOS and Android, users of the Microsoft platform have to take what they can get, and if this indicates tweaking a few things around in buy to use another De software van de fabrikant, dan ook.

De methode voor het inschakelen van software voor een ander Windows Phone 8 -apparaat dat op uw handset wordt uitgevoerd, omvat het conflame van de gratis web debugging tool Fiddler2. Het proces is niet bijzonder betrokken, maar er zijn natuurlijk enkele voorzorgsmaatregelen die je moet overwegen voordat je in hoofd-first duikt.

Nadat u bijvoorbeeld de Fiddler2 -techniek hebt toegepast om een ​​app te vervalsen door te denken dat uw apparaat door een ander merk is gemaakt, moet u ervoor zorgen dat u ervoor zorgt dat u bij die apps houdt die zijn gemaakt om aan de native resolutie van uw display te voldoen. Afwijken zou op de lange termijn allerlei problemen kunnen opleveren, dus als je zin hebt om een ​​app uit een rivaliserende OEM op je Windows Phone 8 -apparaat te gebruiken, kun je dan kiezen voor die geschikt voor je resolutie.

Zoals opgemerkt door de ontwikkelaar in de oorspronkelijke post bij XDA:

Vanwege de nieuwe hier drive+ die geld kost zonder deze “hack”, zal ik deze applicatie op 20 juli van internet verwijderen.

Met dit in gedachten wilt u misschien snel binnenkomen, dus controleer de onderstaande bronlink als u aan de slag wilt met deze relatief eenvoudige, maar toch nuttige wijziging.

Als je erin lukt om met de mod aan de slag te gaan, laat het ons dan weten hoe het voor je is verlopen.

(Bron: XDA-Developers Forum Thread)

Bekijk onze Windows Phone 7 -apps -galerij om veel meer apps te verkennen voor uw Windows Phone 7 -smartphone.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *