Digital Electronics

Nieuwe holografische display hackt het lichtveld

[Petapixel] heeft een interessante post over het nieuwe holografische display van een opstartbedrijf dat beweert “niet te onderscheiden van de realiteit”. Het bedrijf erachter, lichte veldlabs, beweert dat hun systeem geen bril vereist en verschillende hoeken behandelt.

Je kunt een beetje zien in de onderstaande video [C | Net], maar – natuurlijk – op YouTube, kun je niet begrijpen voor hoe goed het 3D-effect is.

Het lijkt erop dat hoewel veel displays proberen te projecteren in een 3D-volume of op een platte weergavemedia, “Solid Light” werkt nog veel meer als een echt hologram, met behulp van een fasegeleider voor projectlampje op verschillende fasen en het mogelijk is om te beginnen werkelijk hologram.

De video laat zien dat je zelfs een vergrootglas kunt gebruiken om het object te bekijken en het ziet er nog steeds echt uit. We zouden het niet kunnen helpen, maar merken echter dat de demo op een donkere plaats was – het werd gemaakt om eruit te zien als een artistieke keuze, maar we wedden dat ze onder felle verlichting moeite hebben, ze hebben moeite met het leveren van het beeld. Nog steeds, behoorlijk indrukwekkend.

We hebben geen idee van kosten, maar stel je voor dat het niet goedkoop zal zijn om mee te beginnen. Het bedrijf beweert dat je deze in de echte wereld in het begin van het jaar zult kunnen zien.

Als je veel meer wilt leren over standaard hologrammen, hebben we eerder over hen gesproken. Lichte veldhocking is niet precies nieuw, maar dit ziet eruit alsof het klaar is om binnenkort klaar te zijn voor prime-time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *