Uncategorized

Download OS X Mavericks 10.9.1 Eindupdate, Details zijn hier het beste te vinden

Apple heeft verschillende builds van OS X Mavericks 10.9.1 aan bètatesters en AppleCare -medewerkers al een paar weken en vandaag de finale Verzendversie is beschikbaar gesteld als een volledig gratis update voor alle Macs met de meest recente versie van het besturingssysteem van Apple, OS X Mavericks.

Het aanbieden van bugfixes die een manier zouden moeten doen om enkele van de grotere klachten tegen Mavericks aan te pakken, biedt de update weinig in de weg van nieuwe functies met Apple die besluit te werken aan wat het al beschikbaar heeft in plaats van het risico te lopen nieuwe bugs te introduceren onderweg .

Volgens de officiële wijzigingslog die bij de update hoort, is dit wat je gaat krijgen:

Verbeterde ondersteuning voor Gmail in OS X Mail en fixes voor gebruikers met aangepaste Gmail -instellingen

Verbetert de betrouwbaarheid van slimme mailboxen en zoeken in e -mail

Lost een probleem op waardoor contactgroepen niet in e -mail werken

Lost een probleem op dat verhinderde dat voice -over zinnen sprak met emoji

Updates gedeelde links periodiek wanneer ze worden geopend in de safari -zijbalk

Misschien wel het meest langverwachte werk dat is ingegaan op 10.9.1 is de inspanning om de compatibiliteit van Mail met Gmail te verbeteren, iets dat erg ontbrak in de oorspronkelijke Point-O-release. Degenen met aangepaste Gmail -instellingen moeten ook een verbetering zien met Mavericks 10.9.1, die hopelijk een manier zal doen om de app veel nuttiger te maken voor degenen die al banden met de e -mailservice van Google. Er zijn ook andere e-mailgerelateerde fixes met slimme mailboxen.

Fans van emoji zullen blij zijn te horen dat een bug is geplet waardoor voice -over niet in staat was om zinnen te lezen, waaronder de lieve kleine iconen. Het is geen probleem dat we onszelf tegen zijn gekomen, maar we weten zeker dat iemand ergens een beetje tevreden zal zijn dan nu.

OS X 10.9.1 is de eerste grote update die wordt uitgebracht voor het Mavericks -besturingssysteem van Apple, en zal zeker de eerste van vele zijn. Het is beschikbaar om te downloaden voor volledig gratis formulier de Mac App Store nu het beste, dus zelfs als u geen Gmail -gebruiker bent of geen e -mail gebruikt om er toegang toe te krijgen, raden we u aan om de update zo snel mogelijk te downloaden en geïnstalleerd. Apple heeft de neiging om niet alle oplossingen in de wijzigingslogboeken op te nemen, dus het is altijd de moeite waard om de meest recente en beste versie voor je Mac te krijgen.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *