Digital Electronics

Hackaday Prize-invoer: aanpasbare lineaire actuators

Het huidige specificeer van robotica, 3D-printers, evenals CNC-machines Geeft aan dat elk type schaduwboom Robotist de aangeeft om iets te bewegen. Wil je een robotarm? Er zijn al een loten stijlen beschikbaar. Vereiste een omgekeerde pendeldienst? Er zijn honderd senior projecten over dat elk semester. Er is echter één type actuator die enorm onderbenut is. Lineaire actuators zijn niet ‘maker’, evenals het bouwen van een aangepaste lineaire actuator is een oefening in pijn.

Een matrijs voor aluminium extrusie
Voor hun toegangsprijsinvoer veranderen de mensen bij deezmaker het specificeren van lineaire actuators. Ze hebben ‘Maker Muscle’ geproduceerd, een lineaire actuator die volledig aanpasbaar is voor bijna elk type lengte, macht, snelheid, motor of elk type andere specificaties waarvan u zou kunnen geloven.

Er waren een paar stijldoelen voor Maker Muscle. Het moet modulair, aanpasbaar, low-cost zijn, evenals behoefte aan een groot deel van het installeren van keuzes voor het gebruik van T-slot aluminium extrusie. Het antwoord hierop is een volledig op maat gemaakte aluminium extrusie. Kortom, de motor monteert aan het ene uiteinde, de actuator zelf steekt de andere uit, evenals u deze gadget kunt installeren door middel van de T-slot-tracks rond de rand van de extrusie. Geloof het als de lineaire actuatorversie van Makerslide, behalve in plaats van deze extrusie in CNC-machines te gebruiken, wordt het gecreëerd voor bewegende schachten terug en weer.

Deezmaker heeft al een werkend prototype en ze zijn al verhuisd naar een kickstarter-campagne voor Makelaarspier. Het is een fantastisch idee, evenals we niet kunnen wachten om te zien waarvoor dit nette product zal worden gebruikt. U kunt een korte demo-video van Maker-spiermassa in actie inspecteren.

De hackadayprize2017 wordt gesponsord door:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *