Uncategorized

Een OpenSource Arduino Guitar Pedal

Als je een gitarist bent, of een gitarist begrijpt, begrijp je hoogstwaarschijnlijk precies hoeveel gitaarimpacten er beschikbaar zijn – maar wat als je je eigen effecten zou kunnen stylen?

[J Rodriguez] heeft zojuist zijn OpenSource Arduino Guitar Pedal Shield uitgebracht, het pedaalscherm genoemd. Hij ontwierp het als een platform om te ontdekken over digitale signaalverwerking, effecten, evenals synthesizers – zonder een grondig begrip van elektronica of programmering nodig te hebben. Hiermee kunt u uw eigen effecten in C / C ++ of downloaden of downloaden van zijn eigen bibliotheek online. Sommige van de downloadbare presets omvatten een octaafpedaal, reverb-pedalen, vertragingspedalen, evenals zelfs vervormingspedalen!

Het pedaal heeft drie programmeerbare potentiometers, twee primaire schakelaars, evenals de voetpedaalschakelaar. De schildpluggen rechtstreeks in een arduino, evenals u kunt hier alle schema’s ontdekken en de onderdelen die hier worden vermeld. Het was helemaal ontworpen in Kicad, een open source elektronica CAD-stijl suite.

Luister na de pauze om het pedaal in actie te horen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *