Uncategorized

4 juli deal: bespaar $ 170 op 65-inch Smart TV, nu slechts $ 399

Amazon verkoopt nu de populaire Insignia 65-inch F30 4K Smart TV voor slechts $ 399,99 als u uw bestelling binnenkort plaatst. Deze 4 juli hangt niet veel langer rond – je moet je bestelling binnen de komende negen dagen plaatsen om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke prijs krijgt. Daarna ben je te laat.

Er zijn geen kortingscodes of coupons op het scherm, maar u moet wel een Amazon Prime-lid zijn om deze prijs te krijgen. Amazon zou normaal deze Insignia 65-inch F30 4K Smart TV verkopen voor ongeveer $ 570, wat betekent dat je nu $ 170 en 30% kunt besparen op een tv die moeilijk te negeren is.

Koop: Insignia 65-Inch Class F30 Series LED 4K UHD Smart Fire TV van Amazon: $ 399,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 570

OPMERKING: Dit is een uitstekende exclusieve deal, daarom moet u een uitstekende account hebben om deze tv te laten ingesteld tegen de genoemde kortingsprijs.

Bekijk High Dynamic Range (HDR) -inhoud op uw tv: met een HDR-compatibele 4K-tv kunt u genieten van HDR-films en tv-programma’s, naast al uw huidige inhoud.

Op het moment van schrijven heeft de Insignia 65-inch F30 4K Smart TV meer dan 4.700 beoordelingen op Amazon met een gecombineerde rating van 4,6 sterren uit een mogelijke vijf. Dat is een uitstekende beoordeling voor een tv die u snel en gemakkelijke toegang geeft tot inhoud via Apple TV+, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+en meer. De tv zelf ondersteunt ook 4K HDR -inhoud voor de beste afbeelding.

Nogmaals, deze deal zal in slechts negen dagen eindigen, wat betekent dat degenen die uitstellen het zeer reële risico lopen om te missen. Zorg ervoor dat u dat niet bent door uw bestelling zo snel mogelijk te plaatsen.

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 15.5 op iPhone- en iPad -statusupdate

Download: iOS 15.5 laatste IPSW -links, OTA -bestanden samen met iPados 15.5 vrijgegeven

iOS 16 Beta -compatibele en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 Beta 2 Download IPSW -links voor iPhone, iPad uitgebracht

iOS 16 Public Beta 1 Releasedatum aangekondigd

iOS 16 Beta 2 profielbestand downloaden van OTA -update zonder dev -account nu

iOS 16 Beta 3 Download- en releasedatum: hier is wanneer u het van Apple verwachten

Download iOS 16 Beta 2 IPSW -links en installeer op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *