Digital Electronics

Apple Magic Mouse werkt op Windows 7

Apple’s meest actuele muizengevoel-de multi-touch capabele magische muis geïntroduceerde iPhone-stijl touch-vaardigheden in de wereld van muizen voor individuen met OS X. Dit uitstekende product van engineering dat is een Multi-touch afstammeling van de iPhone werd al snel de hartverslag van Mac-gebruikers. Gezien het feit dat Magic Mouse officieel wordt ondersteund om alleen aan Macs te werken, werden pc-individuen met Windows in het donker weggelaten, gezien het feit dat er momenteel geen multi-touch capabele muis wordt aangeboden voor de pc-markt.

Goed nieuws is dat de mensen bij Uneasilence hebben behandeld om de automobilist te hacken om het te laten draaien op pc’s die elk type versie van Windows van XP naar 7 hebben uitgevoerd. Dank aan Apple voor de Bluetooth -automobilistische update, evenals dank aan hackers voor de Hack waarmee ze de twee .exe-gegevens uit de update kunnen extraheren om ervoor te zorgen dat Windows-individuen plezier kunnen hebben in de smaak van de allereerste multi-touch capabele muis op hun pc’s.

Dankzij een beetje hackery van Apple’s Bluetooth -update (hier gelegen) werd de Magic Mouse -automobilist geëxtraheerd door middel van WinRar, wat resulteerde in een 32bit -versie en een 64bit -versie die u kunt instellen op elk type normale Windows -pc die alles toestaat De scrollende ‘magie’ van de magische muis.

Met de assist van deze aangepaste stuurprogramma’s kunt u Apple Magic Mouse gebruiken op zowel 32 als 64 -bits edities van Windows XP, Vista en 7.

Download Apple Magic Mouse -automobilist voor Windows (32 bit) Download Apple Magic Mouse -automobilist voor Windows (64 bit)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *