Digital Electronics

Slim alarm voor iOS maakt gebruik van de wetenschap van slaapcycli om u wakker te maken op het ideale tijdstip

De smartphone heeft veel gadgets vervangen. De muziekspeler, de elektronische organizer, de zaklamp, de wekker en, aantoonbaar, de draagbare console en het punt- en schietcamera.

Smartphones vervangen heel gemakkelijk de wekker. Wekker-apps op de App Store / Google Play zijn tegenwoordig een dubbeltje. Ze bieden veel voordelen ten opzichte van hun voorvaderen, zoals het kunnen kiezen van je eigen wake-up deuntjes, beslissen welke RSS-feeds of podcasts je worden voorgelezen door een robotachtige stem en extra functies zoals dynamische sluimeringsduur en worden gemaakt om rekenkundige problemen op te lossen Om je hersenen op te staan.

Deze functies zijn erg geweldig en alles, maar ze veranderen de manier waarop je ‘s ochtends opkomt niet aanzienlijk. Captcha-achtige snaren typen terwijl je half-slaap halfzuivering bent? Snooze duur afnemen na elke instantie? Meh.

Ik zal je vertellen over een wekker -app die – naast het gebruik van de functies een standaard alarmklok -app – je helpt op te staan ​​op precies de ideale tijd (ik zal je vertellen hoe je meteen bent) zodat je comfortabel opstaat. Bekijk het na de sprong!

Smart Alarm is ontwikkeld door ViaDen Mobile en is een geavanceerde Alarm Clock -app voor iOS -gadgets die uw slaapcycli schermen en, op basis daarvan, u op het beste moment wakker maakt.

De wetenschap van slaapcycli

Wat zijn slaapcycli, vraagt ​​u? Welnu, het concept achter slaapcycli is dus: slaap wordt opgesplitst in twee basisfasen licht en diep. Je afwisselt ‘s nachts tussen de twee. Een gezonde nachtrust bestaat uit 4-5 slaapcycli.

Maar dat is niet genoeg, als je opstaat, is even belangrijk.

Diepe slaap is het meest nuttig voor jou: het is wanneer je droomt, het is wanneer je interne batterij het beste wordt opgeladen … maar je wordt wakker gewekt, je zult je grof, geagiteerd, geïrriteerd, geïrriteerd en gewoon niet klaar om de wereld onder ogen te zien. Light Sleep heeft de tegenovergestelde attributen en dus wakker worden tijdens dit is het beste voor jou.

Dat is precies wat Smart Alarm doet. Als je in een licht slaapstadium bent, ben je de neiging om veel te stappen; Smart Alarm detecteert dat het gebruik van de versnellingsmeter van uw apparaat en maakt u wakker!

Smart Alarm’s gebruikerservaring

Smart Alarm maakt gebruik van een opmerkelijke gebruikerservaring. De gebruikersinterface is goed ontworpen en intuïtief, met vijf tabbladen: alarm, muziek, instellingen, statistieken en meer.

Voordat u een alarm instelt, wordt u gevraagd om een ​​plaatsingstest uit de instellingen uit te voeren om ervoor te zorgen dat deze ‘s nachts beweging opneemt. Uit muziek kunt u kiezen uit een handvol charmante ingebouwde nummers om te slapen/wakker worden. Als u geen van de vooraf verbonden nummers leuk vindt, kunt u altijd uw eigen tracks kiezen (alleen betaalde versie). Ik ben een grote fan van een nieuwe dag en een teder -trio.

Ten slotte kunt u uw alarm instellen op het tabblad Alarm. Hier kunt u kiezen tussen vier modi: een eenvoudige slaapcycli die de alarmmodus instelt die u op de ingestelde tijd, de slaapcycli -alarmmodus, een slaapkwaliteitsmodus die bewegingen en storingen beheert, maakt en ten slotte de volledige modus waarmee de slaapstadia wordt geschermen, screent, Storende geluiden en maakt je wakker rond de tijd die je instelt.

Persoonlijke ervaring

Ik heb de afgelopen week Smart Alarm gebruikt op mijn iPhone 4S op iOS 5.1 en kan bevestigen dat het werkt zoals geadverteerd. Ik heb de app door verschillende scenario’s uitgevoerd, zoals ‘s nachts slechts 3 uur slapen om een ​​volledige 10 uur te slapen en alles daartussenin. Het maakte me wakker in het ideale stadium ongeveer 4 van de 5 keer. Toen ik wakker werd, werd ik verfrist, opgetogen en geïnspireerd genoeg om me in 4 uur voor te bereiden op een onderzoek. Of ik mijn voorbereiding heb voltooid en het goed deed in het onderzoek of niet, is een afzonderlijke discussie.

Het tabblad Netto statistieken toont u de verschillende levensfasen

Ik raad Smart Alarm ten zeerste aan om een ​​iOS -apparaat te bezitten en ‘s ochtends moeite heeft om wakker te worden. Er is een gratis versie [App Store] beschikbaar met een beperkte set alarmmodi en muziekselectie (die kunnen worden ontgrendeld met behulp van in-app aankopen) en betaalde versie [App Store] die zonder enige beperkingen wordt geleverd. Extra functies zoals binaurale beats, ontspanning lijkt te worden verkregen – je raadt het al! – in-app aankopen.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *