Digital Electronics

“Superfan” gaming-perifere laat je voelen dat je snelheid

Virtual Reality een lange weg heeft gekomen, maar sommige zintuigen worden nog steeds verwaarloosd. Tot de geur-O-vision gebeurt, kan de volgende stap de wind in je haar voelen. Mogelijk die een sportbike of kinderen racen, giechelen op een achtbaan. Niet zo moeilijk te bouwen zoals je misschien denkt, heb je waarschijnlijk al de onderdelen.

Off-the-shap-apparaten dienen het zien en het horen van een deel van je denkbeeldige omgeving, maar ze stoppen daar. [Jared] wilde de onderdompeling verder nemen door de snelheid te voelen, die impliceerde met het bouwen van zijn eigen hoge machtswindgenerator en het vastbinden in het VR-systeem. De mislukte crowdfunding-inspanning van het “bloemblaadje” impliceerde dat er iets nieuws zou moeten worden geconstrueerd. Vanzelfsprekend, naar verplaatsing lucht zonder daadwerkelijk op een achtbaan te gaan, vereist een motorregelaar en sommige fans. Krachtige fans.

Een voorstander van Groot of naar huis gaan, [Jared] pakte een paar fans op en heeft ze zo zwaar gewijzigd dat ze zichzelf van de tafel lanceren, indien niet verankerd. Wie overdrives fans zo hard dat ze aangepaste heatsinks voor de motoren nodig hebben? Hij doet. Hij geeft toe dat hij overboord en verstandig overbudget ging voor veel mensen, maar hij bouwde het voor zichzelf en maakt het niet uit.

Mooie man die hij is, [Jared] geprijsd en spec had zowel het systeem dat hij heeft gebouwd als het systeem dat velen van jullie zouden willen bouwen in plaats daarvan – Arduino, pc-fan, pc-voeding en andere rommel van je onderdelenbegin. Zijn persoonlijke selectie was een T-Rex-robotcontroller, Bluesmirf Bluetooth en Twin O2Cool Fans – $ 163 beste daar en bijna $ 500 tegen de tijd dat hij klaar was. Als je zijn build precies wilt imiteren, nam [Jared] foto’s en uitgebreid elke stap van het proces.

Als je zoals wij bent, was je eerste gedachte “dat is leuk, maar het is nutteloos, tenzij de spellen er voor zijn gebouwd.” Blijkt, met een plugin-suite die ze al zijn. De software is de tweede hack van deze build en het was al geschreven.

[Jared] was ook verbaasd, maar de 3D-feest software die hij vond wordt “simtools” genoemd en het werkt zoals geadverteerd voor snelheid en talloze andere in-game variabelen. Ze claimen 95% van de nieuwe racen en vliegtitels worden ondersteund door Simtools, bijna honderd worden tot nu toe genoteerd. Sommige titels die u zou kunnen herkennen: Dirt, 8 jaar behoefte aan snelheid, Microsoft Flight SIM X, Elite: gevaarlijk en geen limietrolcoaster. Helaas stimuleert het Wonky-betalingssysteem Forum Spam om munten te verdienen of een jaarlijkse vergoeding per game is vereist. Vreemd of niet, het biedt zowel contante als bijdrage-opties, dus het is moeilijk om de ontwikkelaar te veel te misleiden.

Het projectlogboek dient net zo veel van een tutorial en mist niets voor een beginnende. Alles wat een beginner zou moeten maken om hun eigen windgenerator te maken, is bedekt met zijn uitgebreide doorloop.

Bekijk de video’s hieronder om een ​​zeer tevreden klein meisje te zien op haar denkbeeldige achtbaan en een demo van de wind-wind van het Racing Game Asseto Corsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *