Digital Electronics

Apple kondigt het evenement “Four Days of Special Pommers” aan dat begint op Black Friday, eindigend op Cyber Monday

Apple wordt niet begrepen voor het aanbieden van aanbiedingen tijdens de typische Black Friday Madness die elk jaar plaatsvindt, maar het lijkt erop The Spirit of Things Rond rond door te geven door zijn extreem eigen aanbiedingen te leveren tijdens een vierdaags evenement vanaf 23 november en loopt met 26 november.

Iedereen die aan de aanbiedingen wil worden herinnerd, kan het aan hun agenda toevoegen, maar Apple zegt nog niet wat we moeten verwachten dat de aanbiedingen zullen inhouden. Het enige dat het beste is, is nu dat klanten hun agenda’s kunnen markeren voorafgaand aan het evenement, zodat ze niet missen.

Het typische type van Apple voor dergelijke evenementen is om cadeaubonnen aan te bieden op basis van het in de winkel uitgegeven bedrag, dat een paar van de aanbiedingen is die op dit moment van het jaar ergens anders kunnen worden ontdekt. We hopen echter dat iets deze keer een beetje anders zal zijn, dus we zullen zeker inspecteren wanneer de tijd komt.

We hebben al een aantal fantastische aanbiedingen van Amazon gedeeld die wat pak slaag zullen nemen, en dat zullen we de komende weken blijven doen, omdat het vakantieseizoen echt in een hoge versnelling begint. Amazon is ook onlangs opnieuw begonnen met het verkopen van Apple Hardware, hoewel we niet verwachten dat een aantal van die producten wordt opgenomen in Amazon’s eigen Black Friday -deals.

Wees echter niet bang, we zullen onze oren op de grond houden, dus het moet aan elk type must-have aanbiedingen opduiken, we zullen ze naar je toe brengen zodra we ze hebben. Niemand wil het aanbod van de eeuw missen, toch?

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 12.1.1 Beta 3 IPSW -links evenals OTA, TVOS 12.1.1, MacOS 10.14.2, WatchOS 5.1.2 Beta 2

Jailbreak iOS 12.1 op iPhone XS Max volbracht door Keenlab

Jailbreak iOS 12.0.1 krijgt nieuwe hoop omdat de bug van Job Zero is ontdekt dat hij is gepatcht in iOS 12.1

2018 iPad Pro 11/12,9-inch glazen schermbeschermer: hier zijn de allerbeste die vandaag worden aangeboden [lijst]

Downgrade iOS 12.1 naar iOS 12.0.1 op iPhone of iPad, hier is hoe

Download iOS 12.1 laatste IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad

Jailbreak iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 op iPhone en iPad [Status Update]

Download 2018 iPad Pro Wallpapers voor elk type iPad, iPhone

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple, evenals het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *