Uncategorized

Surfboard krijgt Jet-upgrades

Surfen is een leuke en opwindende sport, maar veel beginners kunnen ontmoedigd raken met hoe weinig tijd wordt besteed aan golven tijdens het leren. Niet alleen zijn balans en wave selectie vitale vitale vitale vaardigheden die de tijd nemen om te leren, maar een meerderheid van de tijd in het water wordt besteed aan vechtende golven om langs de brekers te komen. Veel mensen hebben geprobeerd dit probleem op te lossen via andere middelen dan wilskracht alleen, en een van de nieuwste pogingen is [Andrew W] met een volledig diy surfboard met aangepaste waaierstraalstations.

De surfboard wordt met de hand gemaakt door [Andrew W] zelf met een paar blokken piepschuim aan elkaar gelijmd en vervolgens in een generieke surfplankvorm gesneden. Nadat de ruwe vormgeving is gedaan, snijdt hij een substantieel gat achter in het bord voor de jetstation. Deze schijf wordt bijna volledig gebouwd door [Andrew], inclusief de waaierpompen zelf die hij heeft ontworpen en 3D afgedrukt. Het paar waaiers wordt aangedreven door een aantal vlezige motoren en een robuuste snelheidsregelaar die draadloos verbinding maakt met een handheld waterdicht gas om te houden tijdens het surfen. Zodra alles in de motorbox was beveiligd, kreeg de surfplank een laatste vormgevend en vervolgens glas. De laatste touch was een noodverbinding bevestigd aan een riem, zodat als hij van het bord valt, het niet zonder hem versnelt.

De build is niet alleen indrukwekkend voor de vormgevende vaardigheden van [Andrew], maar voor zijn toewijding aan een aangepaste straalaandrijving voor de surfplank. Hij bracht meer dan een jaar door met het raffineren van de build en moedigt mensen niet aan om dit niet te doen, omdat hij denkt dat het te veel tijd en moeite kostte, maar we zullen daar niet mee eens moeten zijn. Zelfs als je wilt proberen iets eenvoudigs te bouwen, bouwt zich op als deze op veel plezier als ze klaar zijn. De build lijkt onberispelijk en terwijl hij het alleen in een meer heeft getest, zijn we enthousiast om te zien of het surfende echte golven in een oceaan bevat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *