Digital Electronics

Hoe gebruikers en pagina’s op Facebook

te deblokkeren, er zijn talloze redenen waarom u iemand op Facebook wilt blokkeren. En de Social Media Huge heeft ook een vrij gemakkelijke methode gegeven om dit te doen. Het probleem ontstaat echter wanneer u van gedachten bent veranderd en zo deze beslissing van u wilt terugkeren. Het probleem is dat omdat u die persoon of pagina hebt geblokkeerd, u zijn profiel of account niet alleen vanuit een normale zoekopdracht kunt vinden. Nou, dat is in de eerste plaats heel begrijpelijk. Als gevolg hiervan is een beetje veel meer moeite vereist om gebruikers en pagina’s op Facebook te deblokkeren.

Om ervoor te zorgen dat u geen problemen ondervindt bij het uitvoeren van deze stappen, hebben we hier alle vereiste instructies besproken. De stappen om gebruikers te deblokkeren, kunnen volledig worden uitgevoerd uit de app zelf. Maar met betrekking tot het deblokkeren van pagina’s, ondersteunt noch de app noch de mobiele site hetzelfde. Toch is er een oplossing waardoor deze stappen het beste van uw apparaat kunnen worden gedragen. Dus zonder nog meer ophef zijn hier de vereiste instructies. Bekijk ook onze uitgebreide gids voor het beoordelen van labels voordat ze op uw Facebook -tijdlijn verschijnen.

Hoe u gebruikers op Facebook kunt deblokkeren

Omdat de gebruiker al is geblokkeerd, zal een eenvoudig zoeken naar dat profiel geen waardevol resultaat opleveren. Om die reden om gebruikers te deblokkeren, moet u deze stappen uitvoeren:

Open de Facebook -app op uw apparaat en tik op het hamburger -menu.

Scroll naar de sectie Instellingen en privacy en tik op Instellingen.

Ga naar het privacygedeelte en tik op blokkeren. Hier ziet u een lijst van alle gebruikers die zijn geblokkeerd. Tik gewoon op Unblock> Deblokkeer in het dialoogvenster Bevestiging.

Dat is het. Als u die gebruiker om welke reden dan ook opnieuw wilt blokkeren, moet u minstens 48 uur wachten. Nu de instructies met betrekking tot het blokkeren van gebruikers duidelijk zijn, laten we onze aandacht richten op het dekken van pagina’s op Facebook. Bekijk op die opmerking ook de stappen om zich af te melden voor gerichte advertenties op Facebook.

Stappen voor Facebook -pagina’s

Zoals reeds vermeld, kunt u deze niet uitvoeren met behulp van de mobiele app of zelfs de mobiele versie van de site. Om dit te doen, moet u de www.facebook.com/home.php bezoeken. Als u er vanaf uw apparaat naar toe gaat, vergeet dan niet om de optie Bekijk desktopsite in te schakelen. Volg eenmaal de onderstaande instructies:

Klik op de neerwaartse pijl op de rechts rechts en selecteer Instellingen.

Tik in de linkermusbalk op de blokkeeroptie.

Scroll naar de onderkant van de pagina totdat u de geblokkeerde pagina’s bereikt. Selecteer de gewenste site die moet worden gedeblokkeerd.

Daarmee concluderen we deze handleiding voor het deblokkeren van gebruikers en pagina’s op Facebook. Deel deze suggestie met anderen en maak ze ook op de hoogte.

Lees volgende: wat is off-facebook-activiteit en hoe deze efficiënt te beheren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *