Digital Electronics

iPhone 6 interne onderdelen gelekt; Volume- en stroomknoppen getoond uit [foto’s]

We zijn overspoeld met de dekking van de exteriors van de iPhone 6, en ook informatie met betrekking tot enkele van de nieuwe hardware die Apple in het komende apparaat zou kunnen inpakken. Wat we echter nog niet veel hebben gezien, zijn daadwerkelijke lekken van de internals van de handset, maar met het productieproces dat naar verluidt begint, verwachten we dat dit zal veranderen. Vandaag hebben we wat wordt beweerd dat het onze eerste legitieme waarneming van een iPhone 6 -component is in de vorm van flexkoordonderdelen met betrekking tot de power- en volumeknoppen, evenals de stomme schakelaar. Hieronder onderzoeken we deze nieuwe bevindingen.

We zijn er al vrij zeker van dat de iPhone 6 is ingesteld op een aantal belangrijke ontwerpwijzigingen, zowel van binnen als van buiten, en deze nieuwe ontdekking alleen maar onderstreept dit idee. Met de huidige iPhone 5S zijn de aan / uit -knop / mute -schakelaar / aan / uit -knop samengevoegd als één, maar zoals u uit dit lek kunt zien, zijn er twee afzonderlijke flexkoorden die deze fysieke knoppen en schakelaars bedekken.

Aangezien we verwachten dat de iPhone 6 aanzienlijk in omvang zal groeien, wordt gedacht dat Apple de aan / uit-knop van de bovenkant van het apparaat naar de zijkant zal verplaatsen, waardoor gebruikers met gemiddelde handen kunnen worden bereikt zonder een repetitieve stam te ontwikkelen blessure. Deze opkomst van afzonderlijke delen voor kracht en volume lijken deze bewering te ondersteunen, en hoewel het moeilijk is om zulke wazige ogende beelden uit Taiwan te verifiëren, ziet het er zeer waarschijnlijk uit dat het vaak geziene, iPad-achtige vormaspect het uiteindelijke esthetiek vertegenwoordigt van de iPhone 6.

In september zal Apple naar verluidt een 4,7-inch iPhone 6 en een bovenaan 5,5-inch variant aankondigen, hoewel het algemeen wordt vermoed dat deze laatste zal worden vertraging dankzij problemen met zowel het display als de batterij. Aangezien we hier weinig van veel meer grote configuratie van hebben gezien, is het waarschijnlijk dat de rapporten niet te ver van het doel zijn, in welk geval we kunnen verwachten dat de 5,5-inch iPhone 6 zich zal manifesteren in oktober of misschien zelfs later dan dat.

Hoe dan ook, het lijkt nu helemaal, maar zeker dat de aan / uit-knop naast de volumeknoppen zal worden verplaatst, en hopelijk zullen we een paar meer plausibele lekken vangen in de loop van de volgende twee maanden.

(Bron: Apple.club.tw [Google Translate])

Misschien wil je ook kijken:

iPhone 6 -specificaties, functies, releasedatum geruchten

Wit en zwarte iPhone 6-glazen paneel vergeleken in diepgaande foto’s

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *