Uncategorized

Xbox One Dashboard Redesign voor 2017 geplaagd op video

Microsoft kondigde vorige week aan dat het opnieuw de manier waarop het Xbox One -dashboard eruit ziet en werkt opnieuw zou zijn, met leden van het Xbox Insider -programma dat binnenkort de update heeft ontvangen. Tot vandaag had het bedrijf ons echter geen blik gegeven op hoe dat eruit zal zien.

Microsoft streeft ernaar om de update dit voorjaar voor iedereen klaar te hebben, maar voor degenen die niet kunnen wachten om de wijzigingen te bekijken, heeft Mike Ybarra, hoofd van platformtechniek voor Xbox, ons geplaagd met een beetje van wat we kunnen verwachten.

Volgens Microsoft, en ondersteund door de video van Ybarra, is Xbox One ingesteld om een ​​geheel nieuwe ervaring te ontvangen wanneer deze betrekking heeft op het schakelen tussen apps en games, en het uitvoeren van gemeenschappelijke taken zoals het opnemen van video’s en interactie met Cortana.

De nieuwe interface, die wordt opgevoed door op de Xbox-knop op de controller te drukken, herinnert ons aan de Blade-interface waar de Xbox 360 om bekend was en geeft aan dat gebruikers niet helemaal terug naar het huis hoeven te komen Scherm in kopen om iets te doen. De theorie hier is dat dit tijd zal besparen, en hoewel het misschien geen enorme vereiste lijkt op een spelconsole, wil niemand langer uitgeven dan nodig is, wanneer ze iets doen. Vooral als het je uit je gaming -groove trekt.

Daarnaast lijkt Microsoft ook het multi-tasking-pictogram te vervangen door een nieuw streaming menu-pictogram van waar gebruikers rechtstreeks naar Twitch kunnen streamen en ook kunnen straalt. Beam wordt sterk onderhouden door Microsoft terwijl we spreken, en het zal niet lang duren voordat we de softwaregigant deze zien integreren in de Xbox -ervaring over de hele linie. Toch moeten alle informatie en opwinding om te verwerken, maar we moeten nog een officiële verklaring horen over wanneer deze update zal landen.

De look die Ybarra gebruikt is erg kort en is nauwelijks te zien in de video, zoals is opgenomen door een YouTube -gebruiker Jakosaur, maar het geeft ons een idee van wat we van dit herontwerp kunnen verwachten. Andere wijzigingen zijn een nieuwe overlay van prestaties, een gamerscore leaderboard voor het in verlegenheid brengen van je vrienden, nieuwe muziekcontroles en een opnieuw ontworpen cortana.

(Bron: Jakosaur [YouTube])

Misschien wil je ook kijken:

Download: Pokemon GO 1.23.1 / 0.53.1 voor iOS en Android rollen nu uit

Hoe u WiFi kunt oproepen op de iPhone

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *