Uncategorized

U kunt nu Facebook Stickered voor Messenger -app op iPhone [Direct Link]

Download Facebook heeft vandaag zijn nieuwe Stickered For Messenger -app voor iOS gelanceerd, slechts enkele dagen nadat dezelfde app voor het eerst beschikbaar was gesteld voor Android.

De release is geen verrassing nadat Facebook zei dat een versie van Stickered for Apple’s hardware onderweg was, hoewel er geen tijdschema werd gegeven voor wanneer dat zou komen. Blijkt dat het een vrij korte was.

– Kies net als talloze stickers als je wilt – steek ze voor of nadat je een foto hebt gemaakt – versier foto’s van je videocamerarol ook – sleep, knijpen, rek en roteer stickers om de ideale scène te maken – stuur je creaties naar vrienden met vrienden Boodschapper

Voor degenen die geen bijzondere aandacht besteden aan de oorspronkelijke aankondiging, is Stickered For Messenger een app die de foto’s van een gebruiker maakt en stickers op hen in staat stelt. Efficiënt oversized emoji, stickers zijn er in alle soorten en maten en luxe kunnen worden gekocht, moeten de stock die niet op uw boot drijven.

Zodra ze allemaal zijn vastgebonden, worden afbeeldingen gedeeld via de wanhopige messenger -app die moet worden geïnstalleerd als dit dat nog niet is. Foto’s worden ook opgeslagen op de videocamera -rol van het apparaat, zodat ze op dat moment efficiënt overal naartoe kunnen.

De uitrol van Stickered is een voortzetting van de huidige trend van Facebook van het breken van functies in hun eigen apps. Omdat Messenger de eerste is, is er geen twijfel dat Stickered heel gelukkig in die app had kunnen leven. In plaats daarvan heeft Facebook het concept veranderd in een eigen app waarvan we vermoeden dat het bij iedereen geen populaire beslissing zal zijn. Schakelen van Stickered naar Messenger alleen om je voltooide creaties te verzenden, is bijvoorbeeld vreemd in het extreme. En als Messenger niet is geïnstalleerd, worden gebruikers gepromoveerd om de relevante winkel te bezoeken om deze te downloaden voordat u doorgaat.

Facebook’s Stickered for Messenger -app kan nu worden gedownload van zowel de App Store als Google Play. Beide versies zijn volledig gratis en zijn efficiënt identiek, behalve de typische platformspecificiteit.

Als je gek bent na stickers, moet deze app onmiddellijk op je startscherm staan!

(Download: Stickered for Messenger in the App Store)

Bekijk onze iPhone -apps -galerij en iPad -apps -galerij om veel meer apps voor uw iPhone en iPad te verkennen.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *