Digital Electronics

3-pack Google WiFi Mesh System beschikbaar voor een lage $ 179 alleen

Geef uzelf het geschenk van de hele wi-fi thuis zonder de volledige prijs te hoeven betalen. Gelukkig, voor wat waarschijnlijk een beperkte periode zal zijn, is het zeer gewaardeerde Google WiFi Mesh-systeem compleet met drie satellieten beschikbaar voor slechts $ 179,99.

Dit systeem wordt ongelooflijk hoog gewaardeerd op Amazon na het verzamelen van veel meer dan 9.000 voornamelijk positieve beoordelingen. Het is de ideale installatie voor mensen die in een huis wonen dat te groot is voor een conventionele ISP-verstrekte router om een ​​uitstekende Wi-Fi-dekking te bieden zonder lege plekken. Google heeft dit systeem de opdracht gegeven om dekking te bieden voor maximaal 4.500 vierkante voet, wat niets anders dan uitstekend is.

Dit type mesh -dekking wordt bereikt door de drie aangeboden satellieten in het peloton toe te staan ​​om het huis te verbinden in een gerenommeerde en stabiele draadloze dekking. Naast het elimineren van zwarte vlekken, helpt het Google WiFi -systeem TP ook om dekking betrouwbaar en gelijkmatig te verspreiden naar verbonden apparaten, tegelijkertijd met naadloze streaming en gamen.

Bovendien is het systeem ongelooflijk eenvoudig in te stellen en aan de slag te gaan. Er is letterlijk geen technische kennis nodig, waardoor het ideaal is voor vrijwel iedereen. Het systeem is ook uitbreidbaar, wat inhoudt dat extra satellieten op elk moment kunnen worden toegevoegd. ervoor gekozen om een ​​verlenging aan uw huis toe te voegen? Geen probleem. Kies dat u de schuur buiten als thuiskantoor wilt gebruiken? Geen probleem. Koop gewoon een extra satelliet en je bent klaar om te gaan.

Ga naar de onderstaande directe link om deze deal te beschermen. U wordt niet gevraagd om kortingscodes of kortingsbonnen in aankoop om te profiteren van de geadverteerde prijs. U moet gewoon snel handelen voordat de deal afloopt en de prijzen teruggaan naar het typische niveau van $ 200,00.

Koop: Google WiFi Mesh System, 3 Pack van Amazon: $ 179,99 | Oorspronkelijke prijs: $ 200

Misschien wil je ook kijken:

Download Windows 11 Pro ISO -bestand zonder product essentieel van Microsoft

Force Download Windows 11 volledig gratis upgrade beste nu, hier is hoe [tutorial]

Hoe Windows 11 op een Mac te installeren met Boot Camp vandaag

Download Windows 11 -installatie -assistent voor uw pc

Hoe u gratis kunt upgraden naar Windows 11 van Windows 10

Hoe maak je bootable Windows 11 USB -flashdrive [gids] maken

Download: iOS 15.4 Final IPSW -links, OTA -profielfossier samen met iPados 15.4 Finale uitgebracht

Jailbreak iOS 15.4 op iPhone- en iPad -statusupdate

Hoe macOS 12 Monterey Hackintosh op pc te installeren [Guide]

Beste iPhone 13, 13 Pro Tempered Glass -schermbeschermers beschikbaar vandaag [Lijst]

Beste iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [Lijst]

Top iPhone 13 Pro Max -schermbeschermers beschikbaar om te kopen [Lijst]

Beste iPhone 13 / Pro -hoesjes voor bescherming nu het beste beschikbaar

Hoe slechte iOS te repareren 15 batterijduur afvoer [gids]

Apple View ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *