Digital Electronics

iPhone 5-prototypes verzonden naar vervoerders in verzegelde dozen voor testen, productie op handen

Volgens een nieuw rapport hebben vervoerders over de hele wereld de volgende generatie iPhone voor last-minute testen voordat de gadget officieel begint te worden geproduceerd en massaal wordt geproduceerd en massaal worden geproduceerd . Dit voldoet aan talloze tegenstrijdige rapporten en verklaart die de afgelopen dagen zijn opgedoken, wat suggereert dat de volgende iPhone -release misschien op handen is.

Het nieuws werd beschadigd door Charles Arthur, technische redacteur bij de algemeen bekende Britse publicatie The Guardian, op een gezichtspunt. Daar verklaarde Arthur dat hij bronnen heeft die zijn aangegeven op “dozen” die wereldwijd naar vervoerders zijn verzonden:

Mijn aanbiedingsbronnen vertellen me dat de dozen waarin de nieuwe iPhone -hardware is ingekapseld, naar vervoerders zijn getransporteerd om te testen. Dit is een essentiële stap in de releasecyclus voor elk type telefoon.

Inderdaad belangrijk: dit is zelfs een van de laatste, zo niet de absolute laatste, test dat de iPhone 5 zal gaan voordat de massaproductie begint en wordt later naar klanten wereldwijd verzonden. Volgens Arthur worden de telefoons ingesloten in “Black Boxes” die extreem zelden worden geopend, evenals alleen door senior medewerkers. Omdat de focus van veel van de testen gewoon is om last-minute compatibiliteitsproblemen te evalueren met de verbinding van het apparaat met netwerken, behandelen extreem weinig mensen echt om de gadget zelf in dit stadium te zien, of ontdekken Echt vereiste om erover te begrijpen. Bovendien is de gadget waarschijnlijk in een andere situatie omsloten om het niet te onderscheiden te maken van de iPhone 4, als de volgende iPhone echt anders blijkt te zijn.

Het is een extreem hoge zekerheid, zoals je zou kunnen raden; Mijn begrip is dat amper iedereen in de dragers die dozen kan openen,

Natuurlijk is er geen bewijs van of deze mysterieuze zwarte dozen die hun methode aan dragers ontdekken, echt de volgende iPhone bevatten, maar omdat de iPhone 5 erachter is geruchten om er over een maand achter te komen, wat kan nog meer bundels door Apple worden verzonden met Apple Hun materiaal strikt vergrendeld zou kunnen zijn? Het zou de nieuwe iPhone moeten zijn, mensen.

Geruchten over een iPhone van de volgende generatie zijn de afgelopen maanden continu geweest. Hoewel rapporten op zijn best verwarrend zijn geweest, wordt verwacht dat de iPhone 5 een aantal hardwareverbeteringen zal bevatten, waaronder een grotere videocamera, evenals veel betere verwerkingskracht, evenals mogelijk wijzigingen in kleine stijl zoals een groter scherm. De gadget zal naar verwachting een door Apple worden onthuld tijdens een speciaal evenement volgende maand.

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *