Digital Electronics

Download LG Q7 Stock Wallpapers

De LG Q7 werd in augustus 2019 onthuld. De LG Q7 is een mid-range apparaat van het populaire Koreaanse elektronicabedrijf. Dat gezegd hebbende, vandaag hebben we 16 LG Q7 Stock Wallpapers in Full HD+ kwaliteit. De beeldverhouding is 18: 9. De LG Q7 is IP68 waterbestendig en stofdicht en heeft MIL-STD 810G-certificering voor duurzaamheid. Later meer over de specificaties, voor nu, laten we de stock wallpapers van de LG Q7 bekijken.

LG Q7 Stock Wallpapers

De stock wallpapers van de LG Q7 lijken en voelen zich bekend bij wallpapers van andere LG -apparaten. Ze zijn helder, levendig en levendig. Nogmaals, zoals eerder besproken, is de resolutie van de LG Q7 -stock wallpapers 1080 x 2160 pixels. En nogmaals, de beeldverhouding is 18: 9.

Ga naar de Google Drive -link om het achtergrond in zijn originele glorie te downloaden. Anders, voor een verkleinde versie van de achtergronden, bekijk onze galerij.

Download LG Q7 Wallpapers

LG-Q7-Stock-WallPapers.zip

Koop alle LG-aan-voorraad wallpapers
LG Q7 specificaties

De LG Q7
Display, SOC, geheugen

Visuals in de LG Q7 worden geleverd door een IPS LCD -display. Het paneel is van de Full HD+ Variety. De pixeldichtheid is 442 pixels per inch. Precies, de resolutie is 1080 x 2160 pixels en de beeldverhouding is 18: 9 (hetzelfde als de stock wallpapers). Een vingerafdruksensor bevindt zich aan de achterkant van de LG Q7.

MediaTek 6750s voedt de LG Q7. De MediaTek -chipset is gekoppeld aan een Adreno 506 GPU. De interne opslagcapaciteit is 32 GB. De beschikbare RAM -optie is een 3GB -eenheid. Een microSD -kaart is beschikbaar voor opslaguitbreiding (tot 1 TB).

Camera

De basis- en eenvoudige camera -instellingen is beschikbaar in de LG Q7. Een 13MP -sensor is hier aan boord. Wat de selfiecamera betreft, een 8MP -eenheid bevindt zich aan de voorkant van de LG Q7. Beide camera’s vooraf als terug kunnen video’s opnemen met een resolutie van maximaal 1080p @ 30 fps.

Batterij-, Android- en kleuropties

Een niet-verwijderbare batterij van 3000 mAh is aan boord van de LG Q7. Bij de lancering werd de LG Q7 vooraf geïnstalleerd met Android 9 Pie. Beschikbare kleuren zijn zwart, blauw en violet.

Ook downloaden:

Oppo F15 Stock Wallpapers

LG Stylo 5 Wallpapers (Full HD+)

Vivo iqoo neo 855 stock wallpapers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *