Digital Electronics

Geautomatiseerde onderdelen Teller Assists ontwikkelen een klein bedrijf

We willen graag zien dat banen worden uitgevoerd voor het pure genot om iets nieuws te bouwen, maar om waarheidsgetrouw te zijn, zijn hier een dubbeltje met een cent. Dus als we een uitstekende ontwikkel zien die eveneens beoogt de efficiëntie te verbeteren en een ondernemersinspanning te duwen, zoals deze geautomatiseerde kleine onderdelenteller, gaan we zo goed zitten als kennisgeving.

De noodzaak die deze innovatie is geboren, is [Ryan Bates ‘] Company Building DIY Arcade Game-kits. De kleine consoles in de onderstaande video zijn behoorlijk glad, maar de moeren, bouten, spacers, evenals andere stukjes bij elkaar om bestellingen te verzenden, was een oefening in tedium. Natuurlijk, delen tellende schalen een ding, maar dat is nauwelijks een oploopoplossing. Dus met de assist van sommige laser gesneden versnellingen en een paar steppers, ontwikkelde [Ryan] een vrij capabele bitonderdelenteller.

De verwisselbare voertandwielen hebben gaten die groot zijn om bepaalde delen van een hopper naar een parachute te verhitten. Een foto-interrupter telt de onderdelen terwijl ze in de herfst van plastic bekers op een carrousel van 8-positie worden bereid, voorbereid voor het inpakken. [Ryan] heeft eveneens een handboekteller voor kabelkrimpaansluitingen die gewoon smeken om geautomatiseerd te worden, evenals we kunnen veel methoden zien om zowel diensten te gebruiken als hij zijn kit-systeem ontwikkelt.

Hoewel we de laatste tijd veel meer dan een paar snoep sorteermachines hebben gezien, is het uitstekend om iemand te zien die hardware bouwen om de verplaatsing van het tijdverdrijf naar het bedrijf als deze te stroomlijnen. We kijken vooruit om te zien waar [Ryan] hier vandaan brengt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *