Digital Electronics

Lekte Android 4.3 Jelly Bean Firmware raakt Samsung Galaxy Note 2

Enkele dagen geleden hebben we het nieuws uitgesproken dat Samsung de Android 4.3 Jelly Bean -update voor de Galaxy Note heeft vertraagd, omdat ze ook geen prestaties konden oplossen als stabiliteit geassocieerd probleem. Het is veel meer dan een maand geleden omdat we de allereerste gelekte firmware voor deze prominente phablet -gadget met ontwikkelversie N7100XXUEM16 zagen. Elke keer dat de nieuwe update lang geleden de individuen had moeten bereiken, is er nog steeds geen nieuws van de producent over wanneer deze van plan is de update uit te brengen.

Wat de individuen in plaats daarvan hebben gekregen, zijn enkele willekeurig gelekte versies van Android 4.3 -firmware nu zowel als toen. In een uiterst recente vooruitgang met betrekking tot de nieuwe update heeft Sammobile nog een gelekte firmware gedeeld met ontwikkelversie N7100DDEMJ9. Als u zowel de oudere als de nieuwe ontwikkelnummers vergelijkt, zult u een verschil opmerken en laat zien dat de huidige versie uitgebreid is herzien. We kunnen echter niet met zekerheid zeggen hoeveel beter prestaties het is. We hebben enkele opmerkingen van de personen die de gelekte testfirmware hebben geëvalueerd en om ze te geloven, het is veel stabieler dan de laatste release.

We willen onze individuen vertellen dat de nieuwe firmware de onofficiële versie van de officiële is, evenals het flitsen op uw Note 2, heeft geen invloed op het garantie of struikelt de aangepaste Flash Binary helemaal niet. De aangeboden firmware -beren INU als CSC die impliceert dat het voor India is. Omdat het een merkloze versie is, kan deze worden geïnstalleerd op elk type Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100 dat niet is vergrendeld aan een netwerkoperator.

Nieuwe functies en veranderingen:

Nieuw lockscreen met multi-pagina’s en widgetondersteuning

Nieuwe rekenmachine

NIEUWE VIDEOPLAY Player, S Voice, Group Play, S Planner, Music Player, Gallery, Samsung -toetsenbord, rekenmachine

Enkele nieuwe iconen

Nieuwe muziekspeler met oud icoon

Display verbetering Tweaks: tekst ziet er scherper uit en het scherm veel levendiger

Knox

Nieuwe UI met tabbladen in instellingen

Dromen

Nieuwe pagina Snelle instellingen aangeboden in het meldingspaneel

Galaxy S4 Ringtones

Mier+ ondersteuning

Vele anderen

UPDATE !!!

De officiële Android 4.3-firmware voor Galaxy Note 2 GT-N7100 wordt nu aangeboden om te downloaden. Je kunt het hier krijgen.

Hoe installeren:

Zie hier een uitgebreide installatiegids.

Hoe noteer 3 te rooten op Android 4.3:

Bezoek onze rooting -tutorial voor Galaxy Note 2 op Android 4.3 Jelly Bean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *