Uncategorized

5 moet Adobe Android-apps voor experts

Adobe hebben, is het beste begrepen voor zijn softwaretoepassingsservices die zijn gericht op innovatieve experts, maar het bedrijf gaat ook over niet-creatieve professionals. Het bedrijf is een van de meest prominente ontwerpers van mobiele apps ook op zowel Android als iOS. Niet al hun mobiele apps zijn echter zo in de volksmond begrepen als hun desktop -tegenhangers. Een enorme reden hiervoor is dat er veel meer concurrentie is in de mobiele ruimte. Hier zijn enkele Adobe Android -apps die u zou moeten hebben als u een professional bent.

5 beste Adobe Android -apps voor professionals

1. Adobe -scan

[GooglePlay url = ””]
PDF is de stijl voor het opslaan van evenals het delen van bestanden digitaal en veronderstelling die het hebben vastgesteld. Nu iedereen een smartphone heeft met een mogelijk camera, hebben mensen ook de videocamera gebruikt om foto’s van documenten te maken. App -ontwerpers, waaronder Adobe, realiseerden zich hier de potentiële en gevestigde apps om individuen te helpen bij het scannen van bestanden met behulp van de videocamera op hun smartphones. Adobe Scan is een van de allerbeste Adobe Android -apps en adverteert zichzelf als een krachtige en draagbare PDF -scanner.

Nee, het scant niet alleen PDF -gegevens, maar het slaat gescande bestanden rechtstreeks in de PDF -stijl op en is daarom een ​​PDF -scanner. Het kan veel van de bestanden erkennen die u probeert te scannen, zoals bedrijfskaarten en whiteboard -scribbels. Deze ingebouwde wijze hulpprogramma’s maken het proces minder omslachtig. Dus het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon naar een bestand wijzen en Adobe Scan zijn magie laten werken. De app doet automatisch alle benodigde verwerking. U kunt het gevangen beeld ook handmatig veranderen met ingebouwde bij te brengen, naast filters om de duidelijkheid ervan te verbeteren.

Er is ook de keuze om veel meer scans toe te voegen en ze aan elkaar te naaien om een ​​nieuwe PDF te produceren.

Lees ook: 5 beste telefoongesprekspraakwisselaar -apps voor Android

2. Adobe stimuleert post

[GooglePlay url = ””]
Spark Publish is nog een van de allerbeste Adobe Android -apps voor professionals. Vóór smartphones was het bewerken van foto’s een taak voornamelijk gedelegeerd de experts of aan mensen met enig begrip van Adobe Photoshop. Mobiele apps hebben het veel eenvoudiger gemaakt om foto’s te bewerken en al het type resultaat te bereiken met een paar tikken. Adobe stimuleert publish doet iets soortgelijks door grafische stijl eenvoudiger te maken dan op een bureaublad. Zoals veel Adobe Android -apps is het gericht op professionals. U krijgt echter niet zoveel beheren of precisie, maar dat is wat u zou verwachten van een mobiele app.

De app heeft een onbeperkte verscheidenheid aan sjablonen die u onmiddellijk kunt aanpassen om bij uw voorkeuren en campagnes te passen. U kunt ook particuliere aspecten handmatig wijzigen, dus zelf aangepaste sjablonen produceren. Als u wat geavanceerd cijfer advertentiemateriaal wilt produceren, maar niet de knowhow heeft, is dit de app voor u.

Aanbevolen voor u: top Android -apps voor mobiele fotografie

3. Adobe Catch CC

Adobe Catch CC is een van de allerbeste Adobe Android -apps. Het is een eigenaardige app in die zin dat het uniek is. Het is een videocamera-app waarmee je real-world objecten kunt omzetten in digitale patronen. Het doet dit door individuen te laten ophalen of typen patronen, kleuren, en nog veel meer uit scènes met de videocamera -zoeker. Wanneer je bijvoorbeeld een prachtige bloem vindt met een kleur die je leuk vindt, maar misschien wilt gebruiken in elk type van je digitale creaties, kun je gewoon je videocamera op de bloem richten en de kleur digitaal reproduceren.

Moet lezen: 3 beste bestandsscanning -apps voor Android

Niet alleen dat, je kunt zelfs de vacht van je hond vangen en er een digitaal patroon van maken dat je gebruikt voor een behang of iets anders. Omdat je hoogstwaarschijnlijk nooit een app hebt gebruikt, zoals deze, duurt het lang om te leren, zoals praktisch elk type Adobe -app. Als je precies hebt ontdekt hoe het werkt, is er veel je kunt eindigen met Adobe Catch CC. Dit omvat het repliceren van typografie.

4. Adobe vul en teken

[GooglePlay url = ””]
Dit is het tijdperk van digitalisering en alles van uw foto’s naar uw bestanden wordt vandaag gedigitaliseerd. Het delen van bestanden is ook veel eenvoudiger, daarom is het zo goed mogelijk en smartphones. Als u iemand die routinematig indiceert en bewerkt, vullen PDF -bestanden onderweg met behulp van uw smartphone, u houdt van Adobe Fill & Sign. Onder de lijst van Adobe Android -apps, deze targest is waarschijnlijk het meest niche -publiek. De app bevat een aantal functies waarmee u snel tekst kunt toevoegen aan ontwikkelingen en indicatiedocumenten. U kunt niet alleen PDF -gegevens importeren, maar ook foto’s, maar u kunt zelfs het beste foto’s maken in de app.

Mis niet: krijg randverlichting rand rond het scherm op elk type Android

Eenmaal verwerkt, kunt u de velden bedekken met tekstvakken en typerennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *