Uncategorized

5 Beste Google -foto’s Ideeën en trucs

Google Foto’s is een geweldige app voor het opslaan van afbeeldingen en het online beheren van deze en uw Android -apparaat. Als u deze app gebruikt, moet u op de hoogte zijn van deze 5 Google -foto’s -ideeën en trucs voor u.

Als u een vaste lezer van DroidViews bent en enkele van mijn artikelen met betrekking tot cloudservices hebt gelezen, moet u weten dat ik onlangs veel meer ben gaan gebruiken en veel meer cloudservices in plaats van te tellen op mijn apparaatopslag.

Een service die ik gebruik zijn Google -foto’s. Een paar maanden geleden, op Google I/O van dit jaar, lanceerde Google zijn fotoservice.

Zodra ik het in handen kreeg, begon ik al mijn foto’s weg te gooien en ik kon niet gelukkiger zijn. Hoewel het idee om back-up van foto’s in een cloud te back-ups niets nieuws is, was de uitvoering ervan zo het beste dat het meteen mijn go-to-service werd voor dergelijke doeleinden.

Hier zijn enkele van de Google -foto’s -ideeën en trucs die elke gebruiker moet weten. Mijn doel voor het schrijven van dit bericht is om bestaande gebruikers te informeren over een aantal geweldige functies die Google Photos heeft, en om degenen aan te moedigen die deze geweldige service niet gebruiken.

Voorwaarde: zorg er allereerst voor dat u de huidige versie van Google -foto’s uitvoert. We gaan ervan uit dat je de app hebt opgezet.

1. Slimme selectie

Ik zal hier oprecht zijn en zeggen dat het een van mijn favoriete functies van Google -foto’s is. Slimme selectie is een manier om foto’s in bulk te selecteren. Over het algemeen, om foto’s in bulk te selecteren, tikken en houden we elke foto één voor één op en houden we vast. Wat als u 1574 foto’s moet selecteren? Tikken op elk van hen zal lastig worden.

Mis niet: 7 geheime gmail voor Android -ideeën en trucs

Slimme selectie maakt bulkfoto -selectie heel eenvoudig. Om veel foto’s tegelijk te selecteren, tik en houd op een foto en veeg vervolgens uw vinger naar beneden. Je zult zien dat alle foto’s rond je vinger automatisch worden geselecteerd, zelfs als je je vinger niet op alle foto’s hebt geplaatst.

Een basistruc als deze blijkt erg nuttig als je veel meer dan duizend foto’s hebt om te selecteren.

2. Slimme zoekopdracht

Een andere coole functie van Google -foto’s is slimme zoekopdracht. Met de ongelooflijk geweldige zoekfunctie van Google kunt u naar uw foto’s zoeken door zoekwoorden te gebruiken. Als u tonnen foto’s in Google -foto’s hebt geüpload, kan het moeilijk worden om de foto te vinden die u zoekt. Maar als u zich iets over die foto herinnert, kunt u deze gemakkelijk vinden met behulp van de zoekfunctie. Bijvoorbeeld – Zoek naar “bril” en het zal alle afbeeldingen met een bril erin brengen. Zoek naar “waterval” en het zal de beelden ter sprake brengen die een waterval bevatten.

Ik werd letterlijk weggeblazen met de hoeveelheid nauwkeurigheid die de zoekfunctie liet zien toen ik het voor het eerst gebruikte.

3. Deel door middel van link

Het is duidelijk dat als je veel foto’s maakt, je het met iemand moet delen. Google Foto’s maken het delen eenvoudig met de functie “Share by -Link”.

Hier leest u hoe u deze functie kunt gebruiken:

Selecteer eerst de foto’s die u wilt delen

Tik op het aandelenpictogram dat bovenaan het scherm staat

Nadat je erop tikt, zie je het menu van de aandelen van beneden omhoog glijden

Tik op “Link” Get ”

Nu maakt Google een deelbare link voor alle geselecteerde foto’s

Stuur de link naar degenen met wie u de foto’s wilt delen

4. Gebruik het als afbeeldingseditor

Google -foto’s kunnen ook worden gebruikt als afbeeldingseditor. Om een ​​afbeelding te bewerken, tikt u op die afbeelding om deze te openen en tik u vervolgens op het potloodpictogram dat zich aan de onderkant van het scherm bevindt. Nu zie je opties zoals licht, kleur, pop, vignet en auto. Gebruik ze om uw afbeelding te bewerken.

Hoewel het geen volwaardige beeldeditor is, is het best goed voor basisbewerking. Ik hou vooral van de autofunctie erin. Tikken op de auto maakt automatisch een vooraf ingestelde met licht, kleur, pop en vignet, zodat u niet het harde werk hoeft te doen.

5. Controleer de prullenbak

In het geval dat u een foto hebt verwijderd die u niet wilde of een foto terug wilt die u expres hebt verwijderd, zult u blij zijn te weten dat Google -foto’s de verwijderde afbeeldingen in de prullenbak gedurende een periode van 60 dagen in de prullenbak houden.

U hebt toegang tot de vuilnismap in het zijpaneel door het hamburger -menu op het hoofdscherm aan te raken.

Kent u andere nuttige Google -foto’s en trucs? Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder.

Lees volgende: verken mobiele fotografie met Google AppSperimenten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *