Uncategorized

4 Android -apps om GIF’s

te maken Wikipedia definieert GIF of grafische uitwisselingsformaat als ‘een bitmap -beeldformaat dat in 1987 werd geïntroduceerd door Compuserve en is sindsdien in wijdverbreid gebruik op het World Wide Web gekomen vanwege de brede ondersteuning en portabiliteit . ” We definiëren het als “plezier van 3 seconden”.

GIF’s zijn enorm populair geworden, speciaal op de websites zoals Tumblr en Reddit. Ze zijn geweldig voor onmiddellijke en snelle humor. Als u uw eigen GIF’s wilt maken, zijn hier enkele Android -apps waarmee u dit kunt doen.

1. GIF ME! Camera

Met deze app kunt u GIF’s maken die maximaal 14 seconden lang kunnen zijn. Hiermee kunt u ook kleurfilters aan uw GIF’s toevoegen, net zoals u doet met foto’s op Instagram. Met functies zoals stop motion en videomodus, zullen uw GIF’s zeker anders zijn dan de rest.

[GooglePlay url = ””]
2. Gifboom

Als je GIF’s vaak hebt gebruikt, moet je over Gifboom hebben gehoord. Het is een van de meest populaire GIF -website. Met GifBoom kunt u GIF’s maken van uw camera of door afbeeldingen uit uw galerij te gebruiken. Je kunt je eigen tekst in de GIF toevoegen, zijn snelheid wijzigen, roteren om het er geweldig uit te laten zien. U kunt GIF’s maken die tot 60 seconden lang zijn, wat langer is dan veel andere apps.

[GooglePlay url = ””]
3. GIF -camera

Met GIF -camera kunt u kleine GIF’s maken met behulp van uw camera (vandaar de naam). U kunt ook de snelheid van de animatie regelen. Het is niet zo krachtig als andere apps in de lijst, maar het is helemaal gratis (zonder enige in-app aankoop), dus het doet geen pijn om het een kans te geven.

Het werkt ook als een hub waar je andere populaire GIF’s kunt zien.

[GooglePlay url = ””]
4. GIF -maker

Het doet wat de naam zegt. Met deze app kunt u 30 seconden GIF’s maken met video’s en foto’s. Je kunt ook je camera gebruiken om video te maken voor een GIF in de app. De belangrijkste focus van de app is om u de animaties te laten zien die andere mensen hebben gemaakt.

[GooglePlay url = ””]
Conclusie

GIF’s zijn overal en je moet ze elke dag zien. Als je ooit je eigen wilt maken, zullen de apps die we hierboven hebben genoemd je zeker gelukkig maken.

Als we een Android -app hebben gemist die goede GIF’s creëert, laat het ons dan weten in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *