Uncategorized

Het hacken van de Thotcon 0x8 Badge

[Kenjo] volgde de Thotcon van Chicago deze afgelopen week en is begonnen met het hacken van de conventie-badge en gedetailleerd wat hij heeft geleerd. Thotcon’s Badge, ontwikkeld door [Jedha] en geprogrammeerd door [John Wallis] van Workshop 88, zit vol met de vereiste elektronische hardware en cryptische aanwijzingen. Er zijn vier neopixel-LED’s, drie potten en een micro-usb, allemaal gerund door een ATMEGA32U4.

De Stock Firmware is een spel genaamd Tesserhack, een Labyrinth-spel met behulp van de drie potten voor navigatie. U kunt ook verbinding maken via USB om via de seriële console te spelen en deze versie bevat een kaartweergave en help menu.

[Kenjo] die eerder de THOTCON 0X6-badge hakte, nam per ongeluk de Stock Firmware op dit jaar in de badge van dit jaar, dus hij gebruikte een buspiraat als een ISP om de Arduino Boot Loader weer op te branden en is begonnen met het in kaart brengen van de potten en LED’s. Als u geïnteresseerd bent om te helpen, bekijk dan het project op Hackaday.io. [Bedankt, gigawatts]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *