Digital Electronics

Kinect voor Windows Media Center brengt minderheidsrapportstijl gebaren naar uw woonkamer – download nu [VIDEO]

Microsoft’s Kinect werd oorspronkelijk gelanceerd als een nieuwe manier om games te spelen die de Motion Control Gaming van de Nintendo Wii namen en het maakte echt controller-vrij. Met behulp van een videocamera en microfoon heeft de Kinect de manier veranderd waarop we omgaan met onze Xbox 360s, hoewel het nog te bezien is of er veel meer is dan een nieuwigheid of een gimmick.

Het duurde niet lang voordat slimme mensen de Kinect meenemen en opnieuw voor alle soorten coole dingen hergebruiken, en de Kinect for Windows -project werd geboren. Gesteund door Microsoft en het gebruik van een versie van de Kinect -hardware die niet op vergelijkbare manieren is beperkt als de Xbox 360 -versie, is het project de katalysator geweest voor allerlei vreemd en fantastisch gebruik van een Kinect.

Dit nieuwe project en de daaropvolgende app hebben Kinect-controle naar het mediacenter van de woonkamer gebracht, waardoor gebruikers Windows Media Center kunnen besturen met zowel spraak- als handgebaseerde gebaren.

De app zelf kan nu worden gedownload in ruil voor minder dan $ 7, wat de uitgave waard is om nog meer ontwikkeling aan te moedigen.

Gebaren kunnen worden gebruikt om alle facetten van de software te regelen, met reële acties in minderheidsrapporten die ervoor zorgen dat menu’s door en opties worden geselecteerd. De ingebedde video zou je een idee moeten geven van wat mogelijk is, dus dat is de moeite van het bekijken waard.

De app heeft zelfs filters om te garanderen dat alle audio die uit de gespeelde media komt, de Kinect zelf niet activeert, wat een probleem is dat sommigen hebben opgemerkt met de Xbox 360 -versie van Kinect, hoewel we dergelijke problemen niet zelf tegenkomen.

We kunnen het niet helpen, maar versteld staan ​​van wat mensen leren af ​​te maken met de Kinect, en het is echt een teken dat we in de toekomst leven. Iedereen die een minderheidsrapport heeft gezien, zal hebben gewenst dat we kunnen communiceren met computers zoals Tom Cruise in de film, maar nu kunnen we dat echt.

Of je denkt dat de Kinect een bevlieging is in zijn gaming -implementatie of niet, je moet je echt verwonderen over hoe het de manier waarop we omgaan met interfaces kunnen veranderen. Met Kinect en op aanraken gebaseerde hardware die leeftijd wordt, kunnen de bescheiden muis en toetsenbord eindelijk een dood sterven.

Dat zal zeker gebeuren voordat de Xbox geen controlekussen nodig heeft!

(via Engadget)

Misschien wil je ook kijken:

Microsoft Modded Hacked om mooi te spelen met Apple iPad [VIDEO]

Kinect voor Xbox 360 gemodificeerd om te werken met Sony PlayStation 3 [Video]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *