Digital Electronics

Voeg vandaag 32 GB opslag toe aan uw iPhone of iPad voor slechts $ 8,49, 64 GB voor $ 10,99 met deze Lightning Flash Drives

Portable Flash Drives kan best geweldig zijn, maar er is één probleem als u een iPhone of een iPad gebruikt – Bliksem. Zonder USB-A-haven om over te spreken, denk je waarschijnlijk dat je pech hebt. Maar niet noodzakelijkerwijs, en Olala verkoopt zijn ID300 32GB Lightning Flash Drive voor slechts $ 8,49. U kunt ook twee keer de opslag ophalen voor slechts $ 10,99. Dat is 70% korting!

Beide schijven hebben een USB-A-poort aan de ene kant en vervolgens een bliksemconnector aan de andere kant. Dat maakt deze flashdrive compatibel met zowel computers als iOS-apparaten, en met ondersteuning voor wachtwoorden en op iOS gebaseerde biometrische beveiliging kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens ook mooi en veilig zijn.

Koop: Olala Lightning Flash Drive 32 GB van Amazon: $ 8,49 met code 1OLALA70 en coupon op de pagina | Oorspronkelijke prijs: $ 34

Koop: Olala Lightning Flash Drive 64 GB van Amazon: $ 10,99 met code 1olala70 en coupon op de pagina | Oorspronkelijke prijs: $ 44

Welke capaciteit u ook kiest, u kunt ook een van de drie kleuren kiezen; Grijs, zilver en roségoud. Op die manier kun je ook een flashdrive selecteren die het beste ook bij je eigen apparaten past.

Als u ooit merkt dat u nodig hebt om opslag te verwijderen of gewoon een geweldige manier om bestanden van het ene apparaat naar het andere te krijgen, kan deze flashdrive heel goed het antwoord op uw gebeden zijn. Het wordt goed beoordeeld op Amazon en met een besparing van 70% is het bijna onmogelijk om fout te gaan. Vergeet niet om uw bestelling voor 16 juli te krijgen wanneer de code verloopt.

En vergeet die kortingscode en coupon op de pagina ook niet!

Misschien wil je ook kijken:

iOS 13 Beta 1 profiel Download gratis samen met iPados 13 zal beschikbaar zijn in juli, bevestigt Apple

iOS 13 Beta 1 OTA -configuratieprofiel en iPados 13 Download nog niet uitgebracht, hier is waarom

100+ iOS 13 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Hoe iOS 13 / iPados 13 Beta te downgraden naar iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13 Public Beta 1 Download Releasedatum aangekondigd samen met MacOS 10.15, TVOS 13 Public Betas

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 13 Beta 1 Download IPSW -links, OTA -update en iPados 13 Beta 1 voor iPhone en iPad

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & installeer op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *