Uncategorized

Robotachtige armen beheerd door je … voeten?

De dagen van de dominantie van de derde hand van workshops, komt de hele wereld binnenkort ten einde. Voor die momenten dat slechts een derde hand niet genoeg is, is er een vierde om de dag te redden.

Dubbed MetalImbs en vastgesteld door een team van het [Inami Hiyama Laboratorium] aan de Universiteit van Tokio, evenals de [Graduate Institution of Media Design] aan de Keio University, is de gadget ontworpen om te worden gebruikt terwijl u op uw rug wordt gebruikt Net als een knapzak – maar te gebruiken tijdens het stationeren stationair is mogelijk, indien misschien een beetje niet-intuïtief. Fundamentele beweging wordt beheerd door de instelling van het been – met name, sensoren die zijn aangesloten op de voet en knie – evenals het buigen van iemands tenen bedient de vingers van de robotachtige hand. Er is zelfs enkele haptische opmerkingen ingebouwd om iedereen te helpen die niet wordt gebruikt om hun benen als armen te gebruiken.

Het team telt de keuze van aanpasbare handen, hoewel een soldeerboutbevestiging in dit stadium mogelijk niet zo nauwkeurig is. Toch zou het leuk zijn om je koffie te kunnen chukt zonder je werk te onderbreken.

Het is nogal benijdenswaardig dat ze een productief pad nemen met deze technologie in plaats van de voor de hand liggende Super Villain-oplossing en het bevestigen van lasers aan metaliMbs ‘armen.

[VIA / R / ROBOTICS]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *