Digital Electronics

Apple is van plan om een “Killer” iOS 7-app te debuteren op WWDC [Report]

Zoals elke leverancier van softwareapplicatie, spaart Apple graag individuen van iOS met een of een aantal zogenaamde “Killer” -apps, ook Omdat sommigen de afgelopen jaren vooral goed zijn gegaan, hebben anderen, net als de Apple Maps van iOS 6, beslist erger. Met iOS 7 nu in de maak voor de release later dit jaar, verwachten we enkele aanzienlijke wijzigingen in het uiterlijk en het gevoel van het mobiele besturingssysteem van Cupertino in het algemeen, maar afgezien van een groot aantal door blogosfeer aangedreven bluster, zijn we Hoord waardevolle details met betrekking tot wat we precies moeten verwachten. Katy Huberty van Morgan Stanley heeft geprobeerd wat licht hierover te werpen door bloot te leggen dat ze verwacht dat de door Tim Cook geleide kleding een ‘moordenaar-app’ zal onthullen in het type mobiele portemonnee. Veel meer details kunnen na de sprong ideaal worden ontdekt.

Hoewel het Passbook, dat samen met iOS 6 wordt weergegeven, individuen in staat stelt om digitaal hun instappassen op te slaan, credit score vouchers, tickets, enzovoort, het is in de buurt van het type prestatie -individuen op sommige Android -gadgets, kan dit momenteel genieten. Veel van de recente apparaten van Samsung, bijvoorbeeld Pack NFC -technologie, evenals met het Koreaanse bedrijf dat zich heeft geabonneerd op een aanbod met visum om de softwaretoepassing van het financieringsbedrijf tegen het einde van het jaar uit te voeren in 100 miljoen gadgets, is Apple is absoluut achterblijvende methode achter.

Zoals we weten, geen van de huidige iOS-gadget-variëteit, elk type mobiel terugbetalingssysteem, laat staan NFC, maar als de opmerkingen van Huberty ongetwijfeld door de waarheid worden vastgesteld, kunnen we een vloot van de volgende gen-gadgets zien met behulp van een simpele Methode voor consumenten om op een naadloze, digitale manier voor producten te betalen.

Er wordt algemeen gezegd dat er een appel voor nodig is om technologieën voort te zetten, zelfs als ze al bestaan, evenals met de monetaire markt die schijnbaar zijn hielen op uitgebreide NFC-terugbetalingssystemen sleept, kan het heel goed zijn NFC-compatibele iPhone kan de wereld helpen om zichzelf op de juiste manier kennis te maken met de wonderen van contactloze betalingen.

Omdat Google-budget nogal een beetje minder succesvol was dan veel van de andere apps van de BROWSE-gigant, is er ook een bereik voor one-upmanship hier, evenals met Passbook dat op geen enkele manier is vertrokken, een nieuw budgetsysteem van Apple kan goed cruciaal verifiëren.

We moeten gewoon wachten tot de WWDC van dit jaar, evenals elk gerucht en vermoedens kristalhelder zijn.

Gedachten?

(Bron: CNET)

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *