Uncategorized

Hackaday Prize-invoer: Zappotron Ongelooflijk sequencer

Als u een elegant gaat bij het buigen, waar begin u dan? Misschien ontdek je een weggegooid muzikaal speeltje bij een rommelverkoop en heb je een por rond, misschien ontdek je het timingcircuit en trekt het een beetje om een ​​pitch-bocht te maken. Voeg een paar draden toe, zie wat je fascinerende dingen kunt doen die je kunt doen A tot punt B, dat type ding.

Velen van ons hebben op deze manier een vermakelijke middag besteed aan het spelen, hoewel het waarschijnlijk weinig van ons heeft, hebben veel van de notitie bereikt. [Russell Kramer] hoeft toch door te werken om een ​​circuitbuiger bij uitstek te zijn, omdat zijn meest recente baan een van de meest ervaren circuitbuigende banen is die we hebben gezien.

Zappotron ongelooflijk sequencer is een analoge sequencer. Behalve dat de zin gewoon niet communiceert wat het echt is, is het een analoge sequencer met vier ruisbronnen: twee tape-dekken, een 4046-oscillator, evenals een circuit-gebogen spelling tutor speelgoed, evenals de sequencer-element wordt beheerd een Nintendo-lichtpistool evenals een CRT-scherm.

Misschien ben je geloven dat je dat allemaal zou kunnen doen met de eenvoud van een familielid op een hedendaagse één bordcomputer, maar wat maakt deze baan zo speciaal, is dat hij volmaakt van het gebruik van alleen logische chips en diode logica-poorten, geen microprocessor in zicht opslaan voor die in het spelletje. Het ontwikkelingslogboek gaat met alle schakelingen in detail, evenals we moeten u vertellen dat het een kunstwerk is dat zijn beheersing van zowel analoogschakelingen als digitale logica toonde.

Om alles af te doppen, heeft hij het op een glorieus vintage console gemonteerd, totaal met vintage embossed-etikettering. Dit is een product van topkwaliteit dat we zouden voorstellen dat u een tijdje duurt om in detail uit te checken. Hij publiceerde een videopresentatie als je het wilt zien in actie, we hebben het onder de pauze gepubliceerd.

Je kunt de Giddy Heights van de Zappotron misschien nooit bereiken, maar als je aan het onderwerp denkt, precies hoe je het leest van onze inleiding tot circuitbuigen, of onze Associate [Elliot] LOGIC-ruisreeks.

De hackadayprize2017 wordt gesponsord door:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *