Uncategorized

Apple bevestigt dat sommige iPhone 5S -handsets bestaan ​​uit defecte batterijen

Apple is geen complete vreemdeling voor catastrofale clangers wanneer het betrekking heeft op hardware. Kan een persoon nooit het debacle onthouden dat door journalisten liefdevol ‘antennagaat’ werd genoemd nadat de iPhone 4 heeft ervaren van wat we alleen een discutabele antennefout kunnen bellen. Voor een bedrijf dat trots is op de details, kan Apple behoorlijk treurige slips hebben als het betrekking heeft op hoge kwaliteitscontrole.

Daarom verbaast dit meest actuele verhaal ons geen jot, hoewel het weliswaar lang niet antennagaat komt in de grafiek van Apple -ongelukken.

Sprekend met de New York Times, heeft Apple -woordvoerder Teresa Brewer geverifieerd dat het bedrijf een klein aantal iPhone 5S -handsets heeft bepaald die kunnen ervaren van een defecte batterij, waardoor ze langer duren dan typisch of gewoon een kortere batterijleven Meestal wordt verwacht.

We hebben onlangs een producerend probleem gevonden dat een extreem beperkt aantal iPhone 5S -gadgets beïnvloedt waardoor de batterij langer duurt of tot een minimale levensduur van de batterij kan leiden, ”verklaarde Teresa Brewer, een woordvoerster van Apple. “We nemen contact op met klanten met getroffen telefoons en zullen hen voorzien van een vervangende telefoon.

Apple heeft niet precies geverifieerd hoe veel handsets worden getroffen, maar ze hebben wel aangegeven dat het in de duizenden is, wat niet zo alarmerend is als het lijkt te denken aan 9 miljoen iPhones die net over de 5s en 5C -opening zijn aangeboden weekend.

Apple neemt contact op met die getroffen en het gebruik van vervangende handsets in ruil voor de defecte. Als de cijfers echter zo weinig zijn als Apple stelt, zijn de mogelijkheden van de iPhone 5s die je in je zak hebt, een van de defecte zijn. Toch is dat niet geweldig voor jou als de jouwe een is die wordt getroffen.

Dus, ‘BatteryGate’ is toch niet echt zo enorm van een aanbieding.

Misschien wil je ook inspecteren:

Apple iPhone 5S [Video Review]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *