Uncategorized

De hackaday-nieuwsbrief groeit!

Ik heb plezier gehad met de nieuwsbrief, evenals we hebben meer dan 2500 mensen ingeschreven. Tot op dit punt zijn ze over het algemeen gewoon samengesteld uit info over de video’s die ik maak. Ik ga wijzigen dat deze week. De e-mails zullen nu ook 10 willekeurige hacks hebben, waarschijnlijk de meest prominente hacks die week. Misschien iets uit het verleden van Hackaday. Het is allemaal heel erg afhankelijk van wat mensen uiteindelijk genieten. U zult het indicatie-type hier ontdekken, of daar -> in de zijbalk.

Ik ga dit heel informeel houden. Ik zal je laten begrijpen welke projecten waar ik aan werk, en deel wat hacks met je. indicatie als dit klinkt als iets dat je zou genieten! Ik ben van plan 1 tot 2 e-mails per week uit te zenden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *