Digital Electronics

HTC doet het opnieuw: kopieert Apple’s Macintosh -advertentie uit 1984 voor zijn iPhone 6 Copycat

HTC’s One A9 -smartphone is een geweldig uitziende stuk technologie, maar het ziet er nogal bekend uit. Zoals reeds dood is behandeld door zowat elke media -outlet die zelfs een doorgaande interesse in de telefoon had, vertoont het veel meer dan een voorbijgaande gelijkenis met Apple’s iPhone 6 en iPhone 6s. In feite is het praktisch identiek.

HTC, van zijn kant, heeft elk type poging om het ontwerp van de iPhone te kopiëren afgewezen, hoewel we op dit moment niet echt kunnen begrijpen hoe elk type ontwerper ter wereld zou kunnen opkomen en die look kunnen houden en de verzekering claimen origineel zijn. Dat is echter prima, omdat ontwerpers concepten altijd lenen, zelfs als deze verplaatsing door HTC minder van leenconcepten slaat, evenals veel meer ronduit stelen van het hele ontwerp. Toch zou het niet de eerste keer zijn dat een bedrijf wordt beschuldigd van het optillen van het ontwerp van Apple.

Blijkbaar, hetzij zich niet bewust van het debat of gewoon voorbereid om de publiciteit te struikelen die het zo lang mogelijk produceert, heeft HTC nu een advertentie van 90 seconden geïntroduceerd die, net als die A9 zelf, ons het gevoel geeft dat we hebben gezien dat we hebben gezien het eerder.

Het uitgangspunt is op zichzelf bekend. Koop de HTC One A9 en conformeert zich niet. Uitblinken. Doe dingen anders. Ja, dat is allemaal ironisch voor het ontwerp van A9, maar we zullen HTC hier vergeven. Waar we het echter niet voor zullen vergeven, is echter proberen Apple’s gerenommeerde Macintosh -advertentie uit 1984 te nemen en er in 2015 een smartphone -advertentie van te maken. Omdat het zo duidelijk is wat HTC probeert te doen dat het ons praktisch beledigt dat het ons praktisch beledigt dat ons praktisch beledigt intelligentie. Het is alsof we worden gespeeld door de PR -afdeling van HTC, en het voelt niet geweldig.

Het oprechte medelijden hier is dat degene A9 een extreem geweldige telefoon is, maar in plaats van te spreken over de vaardigheden, zijn we in plaats daarvan gericht op zijn stijl en marketingcampagnes, beide gescheurd van Apple praktisch groothandel.

We begrepen dat HTC wanhopig was, maar niet zo wanhopig.

Htc one a9 video:

Apple’s Macintosh Video uit 1984:

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *