Digital Electronics

FCC heeft gestemd om het beleid van het webneutraliteit in 2015 in te trekken onder Obama Administration

De Federal Communications Compensation (FCC) heeft officieel gestemd om webneutraliteitsbeleid in te trekken die op locatie in de Verenigde Staten in de Verenigde Staten zijn geplaatst onder de administratie van de voormalige president Obama. De beslissing om het oorspronkelijke beleid in te trekken, geeft aan dat ISP’s nu opnieuw worden geclassificeerd als “Information Service” serviceproviders in plaats van “gemeenschappelijke dragers”.

De voormalige regels, die ISP’s hebben geclassificeerd als “gemeenschappelijke dragers” onder Titel II van de Communications Act van 1934, verhinderden dienstverleners van webservices in de Verenigde Staten, zoals AT&T, evenals Comcast, om te smoren of te stoppen met toegang tot toegang tot toegang tot toegang tot toegang tot tot bepaalde toegang tot het blokkeren van tactieken zoals paywalls.

De 3-2 stemmen om dit beleid te elimineren-dat werd ondersteund door FCC-voorzitter Ajit Pai evenals Republikeinen Michael O’Reilly en Brendan Carr-stript in wezen de titel II-aanduiding, die aangeeft dat die webserviceproviders voornamelijk gratis zijn Om te doen en te werken, zien ze toch in vorm met extreem weinig beleid.

Volgens rapporten is het enige echte beleid dat deze activiteiten moeten volgen, dat ze vereisen transparant zullen zijn over wat ze gaan doen en het echt aan de consument onthullen. Een paar van hen voor het wijzigen van de regels, waaronder FCC -voorzitter Ajit Pai, suggereren dat het web twee jaar geleden niet is beschadigd en dat het opgelegde webneutraliteitsbeleid toen nog niet echt nodig was.

Zelfs met dat beleid in locatiespecifieke bedrijven had echter nog steeds het lef om snelheden te smoren en blokkeer toegang tot het strijden van inhoud, hoewel die handelingen technisch tegen de regels waren. Nu dat beleid is uitgeroeid, waardoor de arena een vrije voor alles is, zullen die bedrijven volledig in staat zijn om die methoden te verlengen, toch achten ze het nodig.

De mening wordt over deze kwestie verdeeld. Dat is zeker. Een paar van hen die in het proces zijn opgenomen, zoals de eerder genoemde FCC -voorzitter, geloven niet dat het oorspronkelijke beleid dat in 2015 werd geïntroduceerd echt nodig was. Terwijl anderen, zoals democraat Jessica Rosenworcel die zich verzetten tegen de verandering, suggereert dat de FCC nu aan de ‘verkeerde kant van de geschiedenis, de verkeerde kant van de wet, evenals de verkeerde kant van het Amerikaanse publiek’ staat. Het is de overtuiging van Rosenworcel dat deze beslissing webserviceproviders de go-ahead biedt om “uw internetverkeer te discrimineren en te manipuleren.”

Misschien wil je ook inspecteren:

Downgrade naar iOS 11.1.2 voor de komende jailbreak en bewaar iOS 11.2.1 data intact, hier is hoe

iOS 11.2.5 Beta 1 wijzigingen, release -notities en changelog -details die u moet begrijpen

Download: iOS 11.2.5 Beta 1 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

iOS 11.2.1 Release Notes / Changelog: hier zijn allemaal nieuwe wijzigingen

Download iOS 11.2.1 IPSW -links en OTA -update met cruciale oplossing

Download iOS 11, 11.2, 11.1.2 Links & ingesteld op iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Downgrade iOS 11 / 11.2.1 tot 11.1.2 op iPhone of iPad [How-To Guide]

Jailbreak iOS 11/11.2.1 / 11.1.2 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *