Digital Electronics

Wees niet een drone noob deze kerst

traditioneel, die in het tijdverdrijf van het vliegende ontwerpvliegtuig wordt gekomen, kost een belangrijke munt, om nog maar te zwijgen van de uren en uren van gebouw en leren. Allemaal die net zo veel toont als een wit-knokkelen, haar toenemende meisjesvlucht. Als je ongelooflijk gelukkig was, zou je met slechts een enigszins beschadigd vliegtuig huishouden – maar veel van ons deden een goede doodspiraal rechtstreeks in de grond – allemaal, maar we zouden misschien naar huis gaan, evenals dan beginnen met alles. Mogelijk gezien een van de redenen die we zo talrijke (negatieve) drone-geassocieerde nieuwsverhalen zien, is pas kort geleden dat de kosten van toelating tot de club van vliegende machines nog nooit zo laag zijn geweest. Dat, evenals er altijd één jongere in de klas lijkt te zijn die het voor de rest van ons wil vernietigen.

Dit jaar verwacht de FAA ongeveer een miljoen mensen om de kerstochtend op te staan ​​met een drone onder de boom. Evenals dat is veel mogelijkheden om mensen te verknoeien. Dus als je van plan bent om dit jaar een drone op te nemen, wil je de video misschien na de pauze bekijken; Of gewoon vooruit op degenen die u gelooft dat de behoefte is om het te zien. Als je een soort van vliegende ontwerpen hebt die je al hebt gemaakt [Flitetest] in je YouTube-abonnementen – ze hebben een aantal echt informatieve video, met name voor de beginner die in de hobby willen komen.

Deze videogids is geïmpliceerd om slechts een korte introductie te zijn van wat niet te doen. Het dekt zeker niet alles. Zowel we niet uitkijken naar onze bezoekers als we niet aangaven dat je regionale wetgevingen kunnen variëren – dus doe je huiswerk, blijf veilig en wees ook geen drone noob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *