Uncategorized

HTC HD2 ontvangt Kitkat 4.4 smaak via Slimkat Rom

op een aantal apparaten, Nexus S, Nexus One, Verizon LG G2, Xperia Z, Xperia T, Xperia V, HTC One, Verizon Moto X, Samsung Galaxie S4 As evenals nu op de ouderwetse maar extreem krachtig en onderscheiden HTC HD2; De Qualcomm QSD8250 Snapdragon, 1 GHz Scorpion -apparaat dat bedoeld was om Windows OS te draaien, heeft nu een hoge instelling met bijna alle aangeboden mobiele besturingssystemen, waaronder Ubuntu, Firefox, Android, Meego en nog een paar. Tegenwoordig neemt de Android -scene op deze legendarische gadget een nieuwe wending wanneer de nieuwste Android -versie 4.4 Kitkat erop landt via Slimkat ROM.

Slimkat, goed begrepen als Slimbean tijdens het Jelly Bean -tijdperk, is nu een Android Custom ROM gebaseerd op Kitkat 4.4 gekocht door het Slim -team. De Slimkat 4.4 ontwikkelt zich voor de HTC HD2 worden samengesteld en geleverd door Chautruongthinh op XDA -forums. De allereerste release (Beta 1) werd gemaakt op 1 december en zoals gerapporteerd door de gebruikers, de audio, touch -interface, Bluetooth en andere fundamentele functies werken goed, behalve WiFi en SD -kaart, zelfs de telefoon APP (moet netwerk kiezen voor het werk om telefoontjes te laten werken en gegevens werkt niet) en camera hebben wat glitches. Omdat het de allereerste build is, werden deze verwacht, maar de Dev heeft al verklaard en heeft zijn verdienstelijke inspanningen opgeleverd om problemen zo snel mogelijk te repareren. De Dev heeft al gezegd dat Nativesd & DirectSD vanaf nu niet zullen werken. evenals 4ext aangepaste genezing wordt uiterst voorgesteld voor de installatie.

Als je geduldig genoeg bent, (voorlopig) weinig bugs kunt verdragen, begrijp het gevaar van het installeren van een aangepaste ROM en zijn vastbesloten om de nieuwste Android -versie op je HD2 te gebruiken, je bent van harte welkom Chocolaty Taste of Kitkat.

Voor functies die door Slimkat worden aangeboden, gaat u verder naar de Slimroms -website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *