Uncategorized

iOS 14 LEAK: Apple Pencil zal handschrift omzetten naar Text Systemwide

De release van iOS 14 van dit jaar zal waarschijnlijk nieuwe ondersteuning toevoegen voor het omzetten van handgeschreven tekst in basis computertekst, volgens een recent rapport.

De aanpassing zou een aanvulling zijn op het bestaande Pencilkit -framework, waarbij individuen profiteren van het Apple -potlood om hen in staat te stellen samen te stellen in elk type tekstveld op een iPad. Dit zou systeembreed werken, inclusief apps die doorgaans alleen met een toetsenbord zijn gebruikt. Berichten is daar een goed voorbeeld van.

… De Pencilkit -functie lijkt te werken met elk type tekstinvoerveld dat wordt aangeboden in iOS, waardoor het compatibel is met berichten, notities, herinneringen, kalender, post en meer. Er verschijnt een drijvende interface wanneer een tekstveld met het potlood wordt aangebracht, waardoor de geschreven invoer mogelijk wordt.

Dit is een functie die Apple nog niet heeft, maar is mogelijk een schitterend duidelijke methode om de bruikbaarheid van tekst op een iPad te verbeteren. De Notes -app gaat al een methode om dit te doen, omdat het door handgeschreven notities kan bladeren, dus het is waarschijnlijk dat Apple exact dezelfde onderliggende innovatie in deze nieuwe toevoeging zou gebruiken.

MacRumors stelt dat het niet begrijpt of de Pencilkit -aanpassingen aan ontwikkelaars zouden worden aangeboden, hoewel het heel logisch is dat ze dat zouden doen. Pencilkit is het framework dat ontwerpers gebruiken om Apple Pencil -ondersteuning aan hun apps toe te voegen.

Als Apple voldoet aan de typische routine van de release, verwachten we dat de iOS 14 -update in juni wordt onthuld. Het zal dan in september aan iedereen worden aangeboden, samen met nieuwe iPhones.

(Bron: MacRumors)

Misschien wil je ook inspecteren:

Kodi 18.6 IPA APK Download voor iOS 13 / iPados 13, Android uitgebracht

Voer meerdere 2 WhatsApp -accounts op 1 iPhone op de beste manier, hier is hoe

Download: iOS 13.4 Beta 4 IPSW -links, OTA -update uitgebracht samen met iPados 13.4

Jailbreak iPhone 11 Pro Max met UNC0ver 4.0.0 op iOS 13.3 nu

Checkra1n voor Windows Alternative: precies hoe u RA1NUSB kunt gebruiken voor iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.3.1 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe [gids]

Download: iOS 13.3.1 Finale IPSW -links, OTA -update en iPados 13.3.1 vrijgegeven voor compatibele apparaten

Downgrade iOS 13.3.1 naar iOS 13.3 voor Checkra1n jailbreak, hier is hoe

Jailbreak iOS 13.3 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe [gids]

Apple View ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteunde land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *