Digital Electronics

iTunes 11.2 Download voor Windows en OS X uitgebracht met verbeterde podcast -browsen en nog veel meer

samen met de release van OS X Mavericks 10.9.3, Apple heeft de iTunes -app ook bijgewerkt naar versie 11.2. De download wordt alleen aangeboden aan die met 64-bits Windows en Mac OS X, dus als u beide platforms rockt, inspecteert u de onderstaande essentiële details.

Apple’s iTunes is het middelpunt van de iOS-ervaring, en heeft ook een reeks grote revisie gekregen, heeft zojuist een kleine bult gekregen voor Mac-individuen en die met ramen op de 64-bits architectuur.

Dus, wat is er in deze specifieke update opgenomen? Welnu, allereerst als vooral, die op Windows 64-bit zullen kunnen genieten van een verbeterde podcast-browsen, dus als u op zoek bent naar een aantal nieuwe feeds om zich op te abonneren, wat zich zowel een touch-gladder als eenvoudiger moet voelen navigeren.

Bovendien kun je naar afleveringen springen waar je nog niet naar hebt geluisterd door het nieuw geïmplementeerde niet-gespeelde tabblad, nieuwe downloads inspecteren via het tabblad Feed, en ook je favoriete afleveringen op je pc op te slaan.

Een reeds bestaand probleem, dat iTunes heeft geactiveerd om te bevriezen bij het bijwerken van het genie, is ook duidelijk opgelost, evenals zelfs als u geen podcast-persoon bent, noch enige vorm van problemen heeft ondervonden bij het gebruik van iTunes Pak versie 11.2 op.

De totale changelog van iTunes 11.2 is als volgt:

Deze update omvat het naleven van verbeteringen:
-Verbiedt podcast -browsen
-Ontdek afleveringen waar je nog niet naar hebt geluisterd op het nieuwe niet -gespeelde tabblad
-Browse -afleveringen die worden aangeboden om te downloaden of te streamen op het tabblad Feed
-Ver uw voorkeursafleveringen om ze op uw computer te houden
-Pisodes kunnen nu onmiddellijk worden verwijderd nadat u ze hebt afgespeeld
-Deze update lost ook een probleem op waarbij iTunes uiteindelijk niet reageert bij het bijwerken van briljante en de algemene prestaties en stabiliteit verbeteren. Podcasts voor iOS 2.1 of hoger worden voorgesteld bij het synchroniseren van podcast -afleveringen.

Of Apple van plan is om in 2014 een belangrijke wijzigingen met iTunes aan te brengen met iTunes. Lekken moeten nog suggereren dat de beroemde mediaspeler elk type opmerkelijke wijzigingen zal zien, evenals precies voorzien hoeveel tijd en inspanning vermoedelijk is om de interface van OS X 10.10 te herwerken, lijkt het minder dan waarschijnlijk dat iTunes dat zal doen worden getrakteerd op elk type tweaks.

Niettemin zullen we in de gaten houden voor elk type nieuws dat verband houdt met verbeteringen in iTunes, evenals het verwachte aanbod tussen Apple en Beats Electronics – die ook de streaming muziekservice van het audiobedrijf onder de Apple zullen zien Paraplu – U voelt wel dat iTunes in de nabije toekomst in de rij staat voor enkele aanpassingen.

We zullen je zeker laten begrijpen of iTunes een belangrijke update krijgt, en in de tussentijd, zorg er dan voor dat je versie 11.2 krijgt als je op Windows X64 of Mac OS X bent.

Oh, en als je komt om de nieuwe release op te zetten, zorg ervoor dat je je gedachten en voorlopige meningen hieronder achterlaat.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *