Uncategorized

iOS 16 dubbele foto’s die niet worden weergegeven? Apple legt uit waarom

Apple’s iOS 16 -update een nieuwe functie bevatte waarmee de Pictures -app elk type en alle foto’s kan markeren die duplicaten zijn, maar een aantal mensen die hebben bijgewerkt naar de nieuwe software -applicatie heeft gemeld dat ze nog geen enkele vorm van duplicaten zien. In feite ontbreekt het album volledig.

Met iOS 16 geïnstalleerd, zou een nieuw duplicatesalbum onder het gedeelte hulpprogramma’s moeten verschijnen wanneer er dubbele foto’s zijn gevonden.

Je zult het album niet zien als je geen enkele vorm van duplicaten hebt, maar Apple stelt dat er een reden is dat je het misschien niet ziet, zelfs als je dat doet – en zo goed staat dat het allemaal een kwestie van tijd is.

Een nieuw ondersteuningsdocument, stelt dat de iOS 16-update een volledige opnieuw indexering van de beeldbibliotheek van een gebruiker nodig heeft om te inspecteren op duplicaten. Niemand wordt weergegeven totdat dat proces is voltooid, en het kan een tijdje duren, afhankelijk van Yow enorm dat uw bibliotheek is. Het loopt ook alleen in specifieke situaties.

Het detectieproces moet de iPhone worden vergrendeld en gekoppeld aan kracht. Afhankelijk van welke taken op de achtergrond worden uitgevoerd, evenals de grootte van uw beeldbibliotheek, kan het proces snel plaatsvinden of tot een paar dagen duren om te voltooien.

Dus daar hebben we het. Als u de afgelopen dagen een gloednieuwe iPhone 14 gebruikt, of bent bijgewerkt naar iOS 16, is dit misschien wel de reden dat u nog geen enkele vorm van duplicaten ziet. Maak je geen zorgen, ze zullen uiteindelijk verschijnen.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 16.1 Beta 3 uitgebracht

Hoe arme iOS 16 batterijduur afvoer [gids] te repareren

Jailbreak iOS 16.0.2 op iPhone en iPad Condition Update

iOS 16 compatibel en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 verborgen functies: 100+ wijzigingen

Download: iOS 16.0.2 OTA -profielfossier, IPSW -links vrijgegeven

Download iOS 16 laatste IPSW -links en ingesteld op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Je kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *